2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم مدرسهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 45 پست
عزیزم تو مدرسه خوب درس خوندن که عالیه ببین تو شرایط خوب درس خوندن که هنر نیست تو شرایط سخت درس خوند ...

اینی که شما میگی قشنگه 

آموزش مدرسه خیلی خوبه درست و قبول دارم دبیرامون خیلی خوبن

ولی محیط اذیتم میکنه، مدیریت حمایت نمیکنه و مثل شغال تو کمین ما رتبه کار علمی بیاریم منفعتش و بگیره در صورتی که هیچ حرکتی نمیزنههههههههه

اذیتم میکنه رفتاراشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خوب یا بد آدما مجبورن یه وقتایی شرایطی رو که دوست ندارن تحمل کنن‌.فقط هم مدرسه نیست .بعدا میبین ...

این و خانوادمم هم میگن 

ولی الان که میتونم آرامش داشته باشم

الان که میتونم مورد حمایت قرار بگیرم و رشد کنم

اینا باور کن سال بعد نمیذارن کار علمی انجام بدم یا هی سنگ میندازن یا حمایت نمی‌کنن و اذیت می‌کنن

اینا حتی نمیذارن دانش آموز یه فکری برای خودش کنه

باز تمام سعی خودتو بکن.تو داری آینده تو میسازی

آفرین منم همینو میگم

الان تو مسیری هستم که راحت میتونم آیندم رو بسازم

اینا میگن فقط رضایت دبیر و حضور در کلاس

آقا مگه مستمر برای این نیست که ببینی چی بلدم چی بلد نیستم

این همه کار علمی رو نمیبنن

مدرسه ندارم

پزززز😎😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

از چه لحاظ و چرا؟

بی انگیزه تر میشی 

اینجا مشکلات مردم زیاده 

کسی از خوشیاش نمیاد اینجا بگه

برو درستو بخون سعی کن هر ترم نمراتتو بالاتر ببری 

با خودت مسابقه بذار 

به خودت جایزه بده 

چرا چیزی نگفتن؟ مستمر ندادن دیگهبعدشم وقتی حالم خوب نیست اونجا؟ وقتی اذیت میشم؟به مدیر گفتم برای الم ...

واقعا بی در و پیکرشده‌مدارس ک تو نمیری و اخراج نشدی فقط نمره ات کم‌شده

عجیبه خانوادت میزارن نری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من دبیرستان واقعا یکی دو سالی همینجوری شدم واقعا پوست کلفت شدم بعدش

ولی روح و روان منو داغون کرد

بدترین دوره تحصیلیم بود

فشار کنکور از یه طرف 

فشار محیط و رفتار همکلاسی ها یه طرف 

همه تلاش می کردن بهم نفرت تزریق کنن 

تحقیر نسبت به هم دیگه تو رفتارشون مشخص بود 

مشکلات روحی که از اون زمان برام به وجود اومد همچنان هم ادامه داره‌.

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️