2777
2789
عنوان

چرا زود بیدار شدین

272 بازدید | 49 پست

بشخصه عادت کردم کلا شبا زود میخوابم صباهم زود بیدار میشم حتی اگه هیچ کاریم نداشته باشم و روز تعطیل باشه بعد وقتی بقیه میشنوم خیلی براشون عجیبه😐

میگن وای چطور و چرا و فلان 

حالا من خودم شبو خیلی دوس دارما ولی طوری ک شب یکاری کنم یا یجایی برم نه اینکه سرم تو گوشی باشه 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار هر روزمه تقریبا عزیزم شوهرم که بره سرکار صبحانه بزارم‌ بخوره و ناهار که بدم ببره سر کار . ساعت ...

اخی چه همسر مهربونی🤍

درمورد بوس و لب درمورد دوست پسرم گفتع بودم اجیم گوشیش رمز داره بسته شد گفتم نخوننن بفهمن بوس داشتم ب ...

بیخیال بابا نگرانی و استرس الکی داری

چون تو سالن میخوابیم هوا گرم شده افتاب که میزنه ماهم بیداریم از پنج

ولی خب یکی دیگه از دلایلش اینه شبا زود میخوابیم کلا سبک زندگیمون تا حدودی سالمه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........