اولاف_هسدم مدیر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 عنوان چرا زود بیدار شدین | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 49 پست بشخصه عادت کردم کلا شبا زود میخوابم صباهم زود بیدار میشم حتی اگه هیچ کاریم نداشته باشم و روز تعطیل باشه بعد وقتی بقیه میشنوم خیلی براشون عجیبه😐میگن وای چطور و چرا و فلان حالا من خودم شبو خیلی دوس دارما ولی طوری ک شب یکاری کنم یا یجایی برم نه اینکه سرم تو گوشی باشه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی. 1404/02/21 | 07:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانqwe عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5814 خیلی درد دارم اصلا نمیتونم چیزی قورت بدم،گلاب ب روت حالم بد میشه،خوب نتونستم شام بخورم یه دمنوش خورد ... صبحانه بخور و ازیترمایسین حله کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤
زهره00 عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 6117 وای میخاستم بگم خشبحالت😂موفق باشی قشنگم قربونت برم الهی یروز صبح رو اینجوری کنار صاحل صبحانه بخوری
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 چیووو الکی دارمم مادرم بفهمه جرم میده😐😐😐 میفهممتخوب چت خودتو پارتنرتو پاک کن معمولا بچهایی که خانواده سختگیر دارن زرنگنا آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
pariaa74 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 6170 میفهممتخوب چت خودتو پارتنرتو پاک کن معمولا بچهایی که خانواده سختگیر دارن زرنگنا با عشقم نبوده ما یک سال و خورده ای کات کردیم اما صحبت داریمبا رفیقم درموردش صحبت میکردم تعریف میکردمخوانوادم سخت گیری ندارن گوشی هم ماله خواهرمهدرمورد لب گرفتن دیگه هرکسی باشه اونم مادرش بدش میاد
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 خیلی درد دارم اصلا نمیتونم چیزی قورت بدم،گلاب ب روت حالم بد میشه،خوب نتونستم شام بخورم یه دمنوش خورد ... عزیزمم ایشالا که زود حالت خوب شهاول صبحانه بخور دارو با شکم خالی حالت تهوع میگیری و بجای دارو بهتره دمنوش بخوری چون فعلا به اون حالت مریضی نرسیدی که بخای درمان کنی الان حالت پیشگیری داره آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
bahar63kj عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 13880 نشاسته یک بار کفایت نمی کنه عزیزم میدونم الان چند روزه همینم هم روتارین خوردم هم نشاسته
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 صبحت بخیر عزیزم پسرامو راهی مدرسه کردم صبح شماهم بخیر🤍خداحفظش کنه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 46936 صبح شماهم بخیر🤍خداحفظش کنه قربون محبتت ❤ روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 بعد نماز خابم نبرد ازچهار ونیم بیدارم قبول باشه🤍 آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
bahar63kj عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 13880 عزیزمم ایشالا که زود حالت خوب شهاول صبحانه بخور دارو با شکم خالی حالت تهوع میگیری و بجای دارو بهتره ... چرا دیگه بدتر از این همه بدنمو تحت تاثیر قرارداده دمنوش هم در حد نیم ساعت آروم میکنه
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 انگار کوک شدم هر ساعتی بخوام ۷ بیدارم تازه یه بارم ساعت ۴ همیشه از خواب میپرم منم دقیقا همیشه ۶ بیدارم و خیلی خوبه چون آدم به همه کاراش میرسه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 قربونت برم الهی یروز صبح رو اینجوری کنار صاحل صبحانه بخوری فداتم ایشالا شمام روزای زیادیو کنار ساحل صبحانه بخورین و بگذرونین آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 با عشقم نبوده ما یک سال و خورده ای کات کردیم اما صحبت داریمبا رفیقم درموردش صحبت میکردم تعریف میکردم ... اره متوجهمخوب میگم پاکش کن اگه میخوای نبینن آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.
اولاف_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1237 پسرم نمیزاره بخوابم بیست روزشه از ۵بیداره اخی نینیی🥹خداحفظش کنه آدما میان و میرن و باعث میشن یه سری آهنگهارو هروقت گوش بدی غمگین شی.