2777
2789
عنوان

میگن امروز کالابرگ شارژ شده درسته

731 بازدید | 18 پست

کسی خبر داره

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تازه یارانمونو جدا کردیم امکانش هس واسمون واریز شه؟

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
فرقی نداره کی باشه😉

همین کالا برگرد از همون هست 

یارانه ۴۰ تومنی شد ۳۵۰ از همونه

وام ازدواج ۵۰ تومنی شد ۳۵۰ میلیون از همونه

درامد سربازا از ۴۰۰ تومن شد ۵ میلیون تومن از همونه

سه سال بود یکروز قطعی برق نبود پس فرق داره کی باشه عزیزم.

شب شراب نیارزد ب بامداد خمار 🍷🌹

میشه بگی چطور جدا کردین گلم

رفتیم پلیس +۱۰برامون جداکردن

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
ما تازه یارانمونو جدا کردیم امکانش هس واسمون واریز شه؟

ما یارانه جدا کردیم نزدیک ۱سال قطع شد شده بودیم دهک ۱۰ با خونه اجاره ای😂انقدر به شوهرم گفتم پاشو برو حقمونو بگیر پیگیری کرد وصل شد

مدارک چیا بردید؟ یک روز انجام شد بعد اینکه نامه دادن بهتون بانک ببرید؟ نیازی ب اجازه پدر اینا نبود؟ ...

ن نیازی به اجازه پدر نبود ،یه برگه دادن بردیم بانک 

شناسنامه و سند ازدواج رو خواستن

ما یارانه جدا کردیم نزدیک ۱سال قطع شد شده بودیم دهک ۱۰ با خونه اجاره ای😂انقدر به شوهرم گفتم پاشو بر ...

وای 😭خدانکنه قطع شه