2777
2789
عنوان

میگن امروز کالابرگ شارژ شده درسته

731 بازدید | 18 پست

کسی خبر داره

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تازه یارانمونو جدا کردیم امکانش هس واسمون واریز شه؟

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
فرقی نداره کی باشه😉

همین کالا برگرد از همون هست 

یارانه ۴۰ تومنی شد ۳۵۰ از همونه

وام ازدواج ۵۰ تومنی شد ۳۵۰ میلیون از همونه

درامد سربازا از ۴۰۰ تومن شد ۵ میلیون تومن از همونه

سه سال بود یکروز قطعی برق نبود پس فرق داره کی باشه عزیزم.

شب شراب نیارزد ب بامداد خمار 🍷🌹

میشه بگی چطور جدا کردین گلم

رفتیم پلیس +۱۰برامون جداکردن

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
ما تازه یارانمونو جدا کردیم امکانش هس واسمون واریز شه؟

ما یارانه جدا کردیم نزدیک ۱سال قطع شد شده بودیم دهک ۱۰ با خونه اجاره ای😂انقدر به شوهرم گفتم پاشو برو حقمونو بگیر پیگیری کرد وصل شد

مدارک چیا بردید؟ یک روز انجام شد بعد اینکه نامه دادن بهتون بانک ببرید؟ نیازی ب اجازه پدر اینا نبود؟ ...

ن نیازی به اجازه پدر نبود ،یه برگه دادن بردیم بانک 

شناسنامه و سند ازدواج رو خواستن

ما یارانه جدا کردیم نزدیک ۱سال قطع شد شده بودیم دهک ۱۰ با خونه اجاره ای😂انقدر به شوهرم گفتم پاشو بر ...

وای 😭خدانکنه قطع شه