2777
2789
عنوان

خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم شما این کارو بی احترامی میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 85 پست
خیلی زبون باز و بدحجاب بودن لباسا و موهای باز هر هر و کر کر خنده یجوری شدم

پوشش نامناسب و رفتارهایی مثل درگوشی حرف زدن و خندیدن نشون میده اون دخترها سطح ادب بالایی نداشتن. شاید حتی خود خواهرشوهرت هم از رفتارشون ناراضی بوده باشه

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم جمع خانواده بود و پوشش افتضاح باور کن حس خیلی بدی داد بهمولی اونجا حفظ ظاهر کردم

تنها کاری که میتونی بکنی اگه جمعو دوست نداشتی اینه که سری بعد که دعوت شدی بپرسی فقط ما هستیم دیگه؟ آخه اینجوری راجت ترم ، همین.

ولی شاید اونا هم راحت نبودن با حضور شما ، وقتی هر دو دعوت شدین بدون اطلاع از حضور یکی دیگه بنظرم رفتار ناپسندیه این قضاوتایی که کردین‌

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اسی اگه میومدی تاپیک میزدی گه رفتیم خونه خواهر شوهرم دوست دخترش به شوهرم نخ میداد کامنتا یجور دیگه ب ...

الان مگه کسی ب شوهرش نخ داده؟ چرا راحت ب مردم تهمت میزنید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اخع من فک کردم خانوادگیهحس خوبی نداشتم

حق داری خب چندتا غریبه که تا حالا ندیدی اضافه کرده به جمعتون منم بودم ناراحت میشدم اونم بی خبر ازت با اونا دعوتت کرده دفع بعدی رفتی بگو راحت نیستم با اونا دعوت نکن

💗
پوشش اونا ب من ربطی نداره ولی حقیقتا حس بدی گرفتمیقه بازموها باز وای

بی خود حس بدی گرفتی چون اصلاً به شما ربطی نداره آخه که بخوای احساس بد بگیری شما می‌تونی پوشش خودتو خیلی محکم بکنی موهاتو بپوشونی نمی‌دونم پوشیه بزنی هرچی به هیچکسم ربطی نداره هر کسی هم اظهار نظر بکنه می‌تونی بگی به تو ربطی نداره همون جوری که پوشش بقیه هم به شما ربطی نداره واسه چی احساس بد می‌گیری یا احساس خوب می‌گیری

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

پوشش اونا ب من ربطی نداره ولی حقیقتا حس بدی گرفتمیقه بازموها باز وای

اونام حتما رفتن در مورد شما گفتن وااااای چقدر خودشو پوشونده بود تو این گرما و چادر چاقچور کرده😐

همونا دلشون مهربونتر و صافتر از بقیه س.

یعنی توی خیابون شوهرت موی باز و یقه باز نمیببنه؟!!!

پای لخت و دامن‌پوشیده و کت بالای باسن نمیبینه که حالا انقدر قشنگ بقیه رو مورد قضاوت قرار میدی؟!😑😐

شما اگه از شوهرت مطمعن بودی هیچ وقت این حرفو نمیزدی و سرش نمیترسیدی که یه وفت بقیه برش نزنن😏