2777
2789
عنوان

خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم شما این کارو بی احترامی میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 85 پست
منم همینو میگم بقیه فک میکنن من توهم توطئه و شوهر دزدی دارم

اگر من بودم پوشش و طرز برخوردو..ارتباطی به من نداره و بی احترامی نمیدونم یا نگران شوهرم باشم

ولی اینکه باهم دعوت کرده ناراحت میشدم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بعد شام خوردن زدن کنار و دوباره هره و کره من جمع کردم سفره روحتی تعارف نزدن

بعد ی چیزیم ک هست اگه آدم دعوت میکنه مهمونی معمولا ب فکر راحتیشم هست دیگه حداقل از سر احترام، من میرفتم بعضی موقع ها خونه خالم دخترخاله هام با رفیقاشون با برادرزاده هاشون گرم میگرفتن، اصن انگار ن انگار من هستم، حتی با همسایه! ک بگن مهم نیستی، دیگه خیلی نرفتم خونشون، دلم شکست خب

بعد وقتی میان خیلی گرم نمیگیرم ناراحت میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کاری که میتونی بکنی اگه جمعو دوست نداشتی اینه که سری بعد که دعوت شدی بپرسی فقط ما هستیم دیگه؟ آ ...

اونا دعوت بودن گلم

والا طرز رفتار و صحبتشون به ادمای معذب نمیخورد

پاشو دراز کرده بود وسط هال میگفت اخ درد داره

اونا دعوت بودن گلموالا طرز رفتار و صحبتشون به ادمای معذب نمیخوردپاشو دراز کرده بود وسط هال میگفت اخ ...

من بودم ب شوهرم میگفتم یه بهونه بیاره بریم

کاری با کسی ندارما ولی جایی ک عصبی میشی و حالت بد میشه نمون

دیگه اختیار خودت رو ک داری

اونام حتما رفتن در مورد شما گفتن وااااای چقدر خودشو پوشونده بود تو این گرما و چادر چاقچور کرده😐همون ...

من مانتویی ام 😶 حجابمم معمولیه  شومیز و شال داشتم 

حجابم معمولیه ولی تو خونه غریبه و دوستام برم (مخصوصا اگه مهمون داشته باشن) سینه هامو نمیندازم بیرون

مرسی بچه ها

۹۰٪ کامنتا گفتین مشکل از منه!!!!!

برام عجیب بود ولی سعی میکنم بپذیرم روی دوتا غریبه ی عریان با رفتارای فوق افتضاح  تو جمع خانواده حساسیت بی جا داشتم

بازم ممنون 

شبتون بخیر

من مانتویی ام 😶 حجابمم معمولیه شومیز و شال داشتم حجابم معمولیه ولی تو خونه غریبه و دوستام برم (مخص ...

من اگه بودم برام مهم نبود 

چون اقوام دور همسرم همشون سر باز و این تیپی میگردن 

حتی اقوام نزدیک.

مثلا خاهرمو دخترش جلوی شوهرم و شوهر خاهرم تاپ شرتک میپوشن خط سینه های خاهرمم معلومه، به هم دیگه دست میدن همدیگه رو بغل میکنن یه چیزِ خیلی عادیه برام هممونم تو جمع سرمون بازه

واقعا این حرفا چیه اسی میزنی ببخشیدا اما عین ادمای نپخته و حالا انگار شوهرت از اسمون افتاده پایین و سینه ندیده س 

انقدر سرش نترس جذب نکن سمتش این‌ چیزارو.

حالا چون شما با شومیز و شال میگردی توی مهمونیا بقیه که نباید عین شما بپوشن وطرز فکر و دیدشون مثه شما باشه