2777
2789
عنوان

هدیه من برای تولد امسالم😊

106 بازدید | 19 پست

امسال تصمیم گرفتم یه کار خوب تو فصل جدید از زندگیم انجام بدم 

کارت اهدای عضو گرفتم 

مرگ و زندگی دست خداست 

به هر حال یه روزی میمیریم ولی من دوست دارم مرگم باعث نجات زندگی چندین نفر دیگه باشه باعث خوشحالی چندین خانواده...

راستش دوست ندارم مرگ زمانی سراغم بیاد که پیر و فرسوده شده باشم 

دلم میخواد تو اوج خداحافظی کنم 

اوج طراوات و زیبایی 

الان که این خاطره رو مینویسم هیچ حسرتی تو دلم نیست 

به آرزویی که داشتیم رسیدم و هر لحظه آماده مرگم🙃

اردیبهشت ۱۴۰۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اونجا خانواده باید رضایت بدن من که بگیرمم مامانم نمیزاره اعضامو بدن کس دیگه

در حالت عادی تصادف کنی بشه از اعضای بدنت بدن شخص دیگه اجازه لازمه ولی وقتی کارت اهدای عضو داشته باشی نه

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

مرسی گلم 🩷آره خیلی خوبهدر زمان حیات شاید انسان خوبی نبوده باشم حداقل مرگ سود رسانی داشته باشم

قطعا ک انسان خوبی هستی. شاید متوجهش نشده باشی ولی ممکنه با یه حرف یا لبخند دلی رو شاد کرده باشی
ایشالا که عمر طولانی و مفیدی داشته باشی

فک نکنم یعنی خودشون برمیدارن بی رضایت همسر و خانواده مطمعنین شما ؟

نه مطمئن نیستم.ولی خب بنظرم وقتی خانوادت هم ببینن تو انقد فطرت پاکی داشتی و میخواستی نجات دهنده چند نفر دیگه باشی قطعا رضایت میدن

فک کنم اونجا خانواده باید رضایت بدن من که بگیرمم مامانم نمیزاره اعضامو بدن کس دیگه

اره اجازه خانواده لازمه

منکه با خواهرم صحبت کردم راجبش و استقبال کرد

گاهی هم بحثش پیش میومد به مامانم سر بسته گفتم که دوست دارم اهدا کنم بعد مرگم

هرچند که واکنش قابل قبولی نداشتن😑😂