2777
2789

برای این مورد راهکاری دارین؟چیکارکنیم اعتماد ب نفسمون بره بالا و خجالت نکشیم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره عزت نفس امیرخلعتبری و گوش یده

شما گوش دادین؟تاثیر داره؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
خودتو دوس داشته باش تا عزت نفست بره بالا، اینجوری اعتماد به نفس هم کم کم بالا میره، مطلب توی گوگل هس ...

مرسی ولی نمیدونم چرا اراده ندارم

😔منم مشکل تو رو دارم اسی چه کنیم ؟؟

اراده خیلی مهمه 

اینکع بخای تغییر کنی

ارادت خوب باشه راهکار زیاد هست.. باید اراده داشته باشیم که من توش ضعیفم

پادکست این نقطه حسین عرب زاده رو گوش بدهورکشاپ سلف لاو حسین عرب زاده رو تهیه کن گوش بده

مرسی♥

مرسی ولی نمیدونم چرا اراده ندارم

عزیزم اراده نمیخواد ، همین الان که تو سایت تاپیک زدی، اون گوشه هم توی گوگل سرچ کن روش های افزایش اعتماد به نفس… هزارتا مطلب و تمرین میاره

شما گوش دادین؟تاثیر داره؟

اره گوش دادم.بله فوقلادس من خیلی بهتر شدم

البته بیس آبن آموزش هااینکه تو با خودت و چیزی ک هستی آشتی میکنی و خودت و فوقلاده میبنی پس سرتو میگری بالا و دلیلی بر خجالت کشیدن نداری 

عزیزم اراده نمیخواد ، همین الان که تو سایت تاپیک زدی، اون گوشه هم توی گوگل سرچ کن روش های افزایش اعت ...

منظورم برای انجام دادن این کاراست،وگرنه خودم تا الان خیلی سرچ کردم و تحقیق کردم، اراده ندارم شروع کنم خودمو قبول کنم، قربون صدقه خودم برم و خودمو قبول داشته باشم،همش حس میکنم کمم،..😔

اره گوش دادم.بله فوقلادس من خیلی بهتر شدمالبته بیس آبن آموزش هااینکه تو با خودت و چیزی ک هستی آشتی م ...

مرسی عزیز♥