2777
2789
عنوان

خانما بعد رزرو لباس عروس دوباره اونو به کسی دیگه هم اجاره میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست
بله تا روز عروسی هزار بار اجاره میدنیادمه برای عروسیم ک دوسال پیش هم بود هر لباسی دست میزاشتم مغازه ...

عزیزم شما روز قبل عروسی می‌خواستین رزرو کنین؟

وای خدا چطوری نصف شب اومدن

اصلا بعضی جاها عروسی تا صبح طول میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما روز قبل عروسی می‌خواستین رزرو کنین؟وای خدا چطوری نصف شب اومدناصلا بعضی جاها عروسی تا صبح ط ...

نه عزیزم من دو ماه قبل عروسی رزرو کردم و لباسی رو رزرو کردم ک کسی انتخاب نکرده بود یعنی دست رو هر لباسی میزاشتم اون مغازه داره نه میاورد و میگفت رزرو شده نمیتونم ی روز قبل و بعدش اجاره بدیم بعدم اینجوری کردن 

ببین حرف من اینه که مثلا ب من قول دادن تن پوش اول برای خودت نگه میداریم ، و برای تن پوش اول کرایه بی ...

شما مگه همه هزینه‌ی کرایه‌ی لباس زو‌همون روز ا‌ول دا‌دید؟

مگه‌ یه مبلغ بیعانه نمیدن باقیش  روموقع تحویل لباس تسویه کنن؟

من‌لباسم‌رو‌خریدم و ۱۳ سال پیش عروسی کردم‌اونموقع اینجوری بود

تو‌ قرداد که مینویسین‌همه چی رو‌قید کن مثلا همین خشکشویی یا اگر تن‌پوش اول هست قید بشه اگر میخوای تن ...

‌عزیزم واقعا ممنونم بابت راهنماییت 

میشه بگی بازم حواسم به چیا باشه؟

آره این بده شما پول کمتر بده اکه قول دادن ولی ببین اتفاقا لباسهای دوم سوم برا سایز راحت تره بهتره ت ...

عروسی من گذشت تمام شد ، اتفاقا لباسی ک ب من قول تن پوش اول دادن ،برای عروس های قبلی دو سایز لباس تنگ کرده بودن و تن من نمیشد ، استرس و ناراحتی کشیدم سرش

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اوهههه پولتو پس بگیر. حقنو بگیر اصلا سالها گذشته باشه

تمام شد دیگه ،چندین سال گذشت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه عزیزم من دو ماه قبل عروسی رزرو کردم و لباسی رو رزرو کردم ک کسی انتخاب نکرده بود یعنی دست رو هر لب ...

آهان عزیزم وای برای منم همینطور 

یکی رو دوست داشتم چهار روز قبل ما رزرو شده بود 

گفتن نمیشه و معلوم نیست عروس لباس رو سالم بیاره یا نه

‌عزیزم واقعا ممنونم بابت راهنماییت میشه بگی بازم حواسم به چیا باشه؟

خواهش میکنم

کامنت بالاتر گفتم در مورد هزینه یه مبلغ بیعانه بده بقیه رو موقع تحویل لباس بده که اگر خطایی کردن حداقل ضرر مالی نکنین مثلا اگر تن پوش اول گرفتی تو‌قردا‌دت قید کردی اگر روز تحویل شک کردی استفاده شده هست پول کرایه تن پوش اول ندی 

دوره‌ی ما خیلی جاها همراه لباس اشانتیون تور و شنل میدادن 

تو قردادت زمان تحویل لباس به شما و تحویل شما به مزون رو هم بنویس 

مثلا بگو ۲۴ ساعت قبل مراسم میبرم ۲۴ ساعت بعد تاریخ تحویل میدم

دوره ما اینطوری بود الان رو‌نمیدونم