2777
2789
عنوان

اگه خودمو کشتم نگین چرا

94 بازدید | 5 پست

هیچ آدمی پیدا نمیشه

بهم نمیگه خدا کیه خدا کیه اصلا کجاست؟؟

اصلا هست؟

پس چرا تو کثافت 

خودم غرق شدم شدم یه حسود عقده ای یه آدمی که همرو قضاوت می‌کنه بد جنسه 

زار میزنم گریه میکنم اگر هستی کاری کن تا من خوب شم پس چرا کاری نمیکنه 

اصن هست؟

هست کجاست منو میبینه یا نیشخند می‌زنه بهم؟

منی که تو عمرم به کسی حسادت نکرده بودم ذوق همرو میکردم چرا باید به این روز بیافتم

خودمو میکشم راحت بشم حداقل بفهمم اون دنیا هست یا نیست خدایی هست؟

مشکلم کثافت بودن خودمه آرزو مرگ دارم و اون خدایی که میگین و منو نمیبینه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرف فاصله بگیر حل میشه اصلا نبینش 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

با وجود این جهان هستی و خلقت موجودات خصوصا انسان چطور میشه ذات خداوند رو انکار کرد تمام ادیان الهی خدا رو پرستش می کنن اگه کم و کاستی وجود داره از ما آدمها هست

کاربر آقا