2777
2789
عنوان

خانما بعد رزرو لباس عروس دوباره اونو به کسی دیگه هم اجاره میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست

بله تا روز عروسی هزار بار اجاره میدن

یادمه برای عروسیم ک دوسال پیش هم بود هر لباسی دست میزاشتم مغازه داره میگفت نه نمیشه ی روز قبلش اجاره کرد و این رزرو شده بعد شب عروسیساعت ۳ نصف شب اومدن دنبال لباس عروس ک چیه فررا رزرو شده اینقدر بدم اومد از کارشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیدم لباس آویزون کردن بعد شکلش مثل اول نبود ، یک حالت زنگ زدگی کنار نگین هاش ایجاد شده بود ،پرس ...

عزیزم نزدیک عروسی رفتین؟

منم به یه بهونه ای برم؟ 

وای خدا خیلی ناراحتم 

اونموقع قیمت لباس ها چقدر بوده عزیزم؟

عزیزم واقعا انتخاب کردن برام سخته ولی از این ناراحتم انگار باهامون صادق نبودن منم زیاد زبون ندارم بع ...

تو‌ قرداد که مینویسین‌همه چی رو‌قید کن 

مثلا همین خشکشویی یا اگر تن‌پوش اول هست قید بشه 

اگر میخوای تن‌پوش اول اجاره کنی قشنک داخل دامن رو چک‌کن اگر تن خورده باشه بالاخره یه جاییش معلومه

لباسا چند جورن

یکی میتونی بخری و مدلی سفارش بدی که تا حالا استفاده نشده 

که خیلیییی گرون درمیاد 

یکی هم میتونی لباس سفارش بدی که پرو اول باشه اینم گرون تره ولی نه مثل بالایی

وایتکه اره میدن میشورن نگران نباش

دختر خاله من ۳ سال پیش ۱۰ میلیون داد اجاره کرد و مدلشو از ترکیه اوردن براش

برای من همینطور شدن پول خشکشویی رو دادم 

روز عروسی شوهرم که رفت بیارتش گفت کرایه دادیم الان میارنش 

به خدا از اون روز تمام کمر و کتفم پر جوش شده هنوز که هنوزه خوب نشدم 

شما یک روز قبل عروسی خوتون برید و تحویل خشکشویی بدید 

منطقی باشیداکه قرار بعد شما لباس ندن ز بقیه پس اون لباس مال ی نفره و اونو می‌خرید اسم روشه کرایه. ...

ببین حرف من اینه که مثلا ب من قول دادن تن پوش اول برای خودت نگه میداریم ، و برای تن پوش اول کرایه بیشتر گرفتن ، بعد بدون هماهنگی با ما لباس ب کسی دیگه دادن ، این اسمش میشه خیانت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم واقعا انتخاب کردن برام سخته ولی از این ناراحتم انگار باهامون صادق نبودن منم زیاد زبون ندارم بع ...

خب بگو چند روز قبل می‌دین خشکشویی یا بگو خودم میام میبرم جایی ک خودتون میبرید اگه انقد فکرت مشغول هست

ده تومن عزیزم

تن اول ها هم معمولا تن اول نیستن اما ظاهر لباس بهتره 

تاج و تور شنل رو جدا میگیرن هزینه اش رو بپرس ازشون اگه لباست vip باشه اینا هم vip هست

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

آره عزیزم یکی رو دیدم گفتن تن اولی اما پایینش چرک بوداما کلا از بقیه بهتر بود انگار

باور نکن دوستم مزون داره میگه لباس عروس تن اول درخشش زیاده میگیم تن اول اما الکی میگیم

چن بار میپوشن میگیم تن اول

برا عروسیم با من صادق بود لباس تن اول بود باهام دوستانه که حساب کرد اما وقتی کرایه کردم ۲روز بعدش زنگ زد گفت لباس رو دو روز پشت سر هم میخان ولی قول بهت میدم همونطور تحویلت بدم لباس همون بود که بود لبه پایینش ناچیز باید دقت میکردی تا مشخص بشه خیلی ناچیز

ببین حرف من اینه که مثلا ب من قول دادن تن پوش اول برای خودت نگه میداریم ، و برای تن پوش اول کرایه بی ...

آره این بده شما پول کمتر بده اکه قول دادن

ولی ببین اتفاقا لباسهای دوم سوم برا سایز راحت تره بهتره  تا اول