2777
2789

هیچ‌کس بهم نمیگه خدا کیه خدا کیه اصلا کجاست؟؟

اصلا هست؟

پس چرا تو کثافت 

خودم غرق شدم شدم یه حسود عقده ای یه آدمی که همرو قضاوت می‌کنه بد جنسه 

زار میزنم گریه میکنم اگر هستی کاری کن تا من خوب شم پس چرا کاری نمیکنه 

اصن هست؟

هست کجاست منو میبینه یا نیشخند می‌زنه بهم؟

منی که تو عمرم به کسی حسادت نکرده بودم ذوق همرو میکردم چرا باید به این روز بیافتم

خودمو میکشم راحت بشم حداقل بفهمم اون دنیا هست یا نیست خدایی هست؟

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکلت رو می گفتی بهتر بود

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

همین که به این وضعیت افتادی،یعنی خدا دوست داره و میبینتت که میخوای دوباره آدم خوبی بشی

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

همین که به این وضعیت افتادی،یعنی خدا دوست داره و میبینتت که میخوای دوباره آدم خوبی بشی

مگه خرمم من

این حرفا رو انقد گفتن بهم انقد الکی دل خوش کردم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

میدونی هیچ چیزی زورکی نیست، خدا مهربونه و مارو دوست داره ولی این دنیا جلسه امتحانه همه چیز ظاهرش مشخص نمیشه که چرا اتفاق افتاده 

اگه حس کردی یه کم روحت ضعیف شده حسادت میکنی زیاده روی نه ولی روز مثلا ۱۰۰ تا صلوات بفرست 

و اگه عصبی هستی و اینا برو پیش مشاوری چیزی کمک بگیر حسادتا گاهی به خاطر مشکلاتی هستن ک تو ناخودآگاه آدمن 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

خدا ک با اجی مجی لاترجی یهویی این کارو نمیکنه خودت باید خودتو رشد بدی ب اگاهی برسی و رسیدن به نور و اگاهی مستلزم گذشتن از یه سری سختیاس رو خودت کار کن البته ک کم کم ب ورژن بهتری از خودت تبدیل میشی

مگه خرمم مناین حرفا رو انقد گفتن بهم انقد الکی دل خوش کردم

خب پس باید یه تلاشی هم در راستای بهبودت بکنی دیگه...

هی بگی من فلانم،من بهمانم چه فایده ای داره؟!!

تلاش کن بهتر بشی،پیش روانشناس و روانپزشک برو،سعی کن بیشتر فکر کنی،بیشتر عمل کنی،کارایی رو که میتونه بهت کمک کنه انجام بده!!

با همه مشکل داریا

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

من چون همیشه تو مرکز توجه بودم.... ولی الان اگه از کسی تعریف کنند واکنش انجام میدم وآدم حسودی شدم... درسته که همیشه برای اون سوره فلق میخونم که انرژی منفی وارد زندگیش نشه... ولی چند وقته آدم حسودی شدم... خداکنه این حسادت دست از سرم بردارم چون داره انرژی وخوشحالی خودم هم ازم میگیره 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡