2777
2789
عنوان

خانما بعد رزرو لباس عروس دوباره اونو به کسی دیگه هم اجاره میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی انقدر سخت نگیر همه جا همینه حالا خوبه الان انقدر تنوع داره قدیما ی مغازه بود کل دخترا همون ی مدل ...

عزیزم واقعا انتخاب کردن برام سخته 

ولی از این ناراحتم انگار باهامون صادق نبودن 

منم زیاد زبون ندارم 

بعد اینکه لباسی که انتخاب کردم رو مدلش رو خیلی دوست داشتم اما هم میترسم خشکشویی ندن و هم اینکه این مدت اگه بدن به کسی دیگه قابل استفاده نیست،

من برای عروسیم لباس تن پوش اول تن کردم ، قرار شد تن‌پوش اول بمونه، اما خیانت کردن قبل از من ب چند تا عروس دیگه دادن پوشیدن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

خشکشویی میدن ،اما مطمین نباش تن پوش اول ب شما بدن، چون ب ما خیانت کردن، لباس نو تن پوش اول من پوشیدم اما تا روز عروسیم قبل از من ب عروس های دیگه دادن.  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میدن چرا ندن مگر این که لباس تن نخورده کرایه کنی وبگی به کسی اجاره نده خودت تن اولی باشی که هزینه اس ...

ب من گفتن تن پوش اول خودت میپوشی اما بی اجازه من ب عروس های دیگه دادن 

من برای عروسیم لباس تن پوش اول تن کردم ، قرار شد تن‌پوش اول بمونه، اما خیانت کردن قبل از من ب چند تا ...

عزیزم از کجا فهمیدین به بقیه دادن؟ شما فاصله ی بین قرارداد و جشنتون کی بود؟

ب دوستم هم گفتن تن اولی برای شما کنار می‌گذاریم ، اما رفتن تحویل بگیره فهمیدن تن پوش شده ، دوستم عصبانی شده بود  باهاشون برخورد کرده بود .. 

عزیزم واقعا انتخاب کردن برام سخته ولی از این ناراحتم انگار باهامون صادق نبودن منم زیاد زبون ندارم بع ...

حتما حتما خشک شویی میدن نگران نباش کلا بدون خشکشویی لباس به کسی نمیدن

ب من گفتن تن پوش اول خودت میپوشی اما بی اجازه من ب عروس های دیگه دادن

عزیزم امروز چندتارو اصلا نذاشتن من پرو کنم 

اما میدونین من از طرف کانون پیوند مهر رفتم بخاطر همین نذاشتن بپوشم 

اصلا اخلاقشون با دفعه ی اول که رفتم خیلی فرق داشت 

عزیزم از کجا فهمیدین به بقیه دادن؟ شما فاصله ی بین قرارداد و جشنتون کی بود؟

رفتم دیدم لباس آویزون کردن بعد شکلش مثل اول نبود ، یک حالت زنگ زدگی کنار نگین هاش ایجاد شده بود ،پرسیدم گفتن دو بار تن پوش شده ، من منصرف شدم اون لباس نخواستم اما خانواده شوهرم قبول نکردن ، شلوغ کردن ،ترسیدم لباس گرانتر اجازه کنم ..   

ب دوستم هم گفتن تن اولی برای شما کنار می‌گذاریم ، اما رفتن تحویل بگیره فهمیدن تن پوش شده ، دوستم عصب ...

عزیزم آخه تو این دوران ما اینقدر استرس و دغدغه داریم 

اینا چرا اینقدر اذیتمون میکنن

منطقی باشید

اکه قرار بعد شما لباس ندن ز بقیه پس اون لباس مال ی نفره و اونو می‌خرید 

اسم روشه کرایه.   خب باید کاسبی ک می‌کنه برای پولساز باشه بعد شما ب کسی نده اوکی لباستو چکار کنه ؟؟؟؟؟؟

عزیزم آخه تو این دوران ما اینقدر استرس و دغدغه داریم اینا چرا اینقدر اذیتمون میکنن

لعنت ب بعضی هاشون، مگر لباس تن پوش اول رزرو کنی با خودت بیاری ک به کسی ندن