2777
2789

خیلی نگاه دخترا و زنا میکنه امروزم من پیش شوهرم نبودم یکم ازش فاصله داشتم داخل مطب یه دختره هی نگا شوهرم کرد ندونست ما باهمیم شوهرمم هی نگاش کرد اینا هی زل زدن به تااینکه شوهرمو صداکردم گفتم بیااینور بخدا از عصر ب بعد انقد دعواکردیم بهش گفتم تو بیخود کردی وقتی از عملی هاخوشت میومد اومدی دختر نچرال گرفتی هی بهش گفتم داهاتی ندید بدید

خیلی بد نگاه هم میکردن خودم دیدم کور نیستم ک بعد میگه ن من نگا نمیکردم

کلا همه جا اینجوره کلاااا به همه نگامیکنه حالم ازش بهم میخوره دیگ نکبت

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

هیع 💔

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

درکت میکنم با تمام وجود

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال مردها اکثرا تنوع طلبن شوهر من گاهی مثلا با فروشنده دیلی مارکت شوخی میکردمن ریدم بهش بعد الان دیگه شوخی نمیکنه البته فروشنده هم کرمو بود دوباره رفتیم خرید هی با شوهرم شوخی کرد ولی شوهرم محلش نداد دیگه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

باهاش جایی،نرو

اون از من طلبکاره میگه دیگ باهات هیچ جا نمیام تا کم گیر بدی قبول نمیکنه هیچ جوره که چشم چرونه قبول نمیکنه بخدا😔💔

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

یک پست تو اینستا دیدم خانمه مشکل شما رو داشت مجری خودش خانم بود میگفت خب بزار نگاه کنه مهم اینه از تمام اونا فقط با تو ازدواج کرده و پیش تو هست بعد میگفت خانما خوشگلن حق داره نگاه کنه بره مردای زشت خیکی کچل بی خاصیت رو نگاه کنه

یاد اون افتادم🤣

👊

کاریش نمیشه کرد ایشون چشماش هرز می‌ره و ادم چشم چرونیه

بهتره اصلا حرص نخوری ولی واقعا سخته که چشمش فقط تورو نمی‌بینه!

این خیلی سخته

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اون از من طلبکاره میگه دیگ باهات هیچ جا نمیام تا کم گیر بدی قبول نمیکنه هیچ جوره که چشم چرونه قبول ن ...

مردا همینن...واقعا توقع داری قبول کنه؟؟؟؟بخاطر اعصاب خودت گفتم باهاش جایی نرو وگرنه اینجور مردا عوض نمیشن و اصلا کارشونو زشت نمیدونن.

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی