2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی چشم چرونه حالم خیلی بده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 57 پست
من چشمای شوهرمو دنبال میکنم خودم دارم خودمو اذیت میکنم تا به زمین نگا میکنه فوری نگاه زمین میکنم ببی ...

ای بابا ترک کن این عادتو بزن به بیخیالی اینقدر حرص نزن هیچکس ارزش یه لحظه خرابی آرامشتو نداره منم عین شما بودم تا پارسال شوک عصبی باعث شده دست چپم لمس میشه دکتر میگه از اعصابه شوهرمم واسش مهم نیست من بلایی سرم بیاد 

ای بابا خواهر مردای همه اینجوره

شوهره من تو مجردیش کلاا با زنا و دخترا بوده یعنی بیشترش با زنا

بعد الان ازدواج کردیم ببین نمیگم اونجور زیاد یا بد اما خوب نگا میکنه.زیر چشمی نگا میکنه به بقیه با یه لبخند بد که اونارو بکشه طرفه خودش

یا یه دختر ببینه رفتارش کلا عوض میشه

منم حق اینکه بدونه چادر بیرون برم ندارم

میگه من نمیخام زنمو اینجور ببینن اما خودش به بقیه نگا میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چشمای شوهرمو دنبال میکنم خودم دارم خودمو اذیت میکنم تا به زمین نگا میکنه فوری نگاه زمین میکنم ببی ...

ای بابا ترک کن این عادتو بزن به بیخیالی اینقدر حرص نزن هیچکس ارزش یه لحظه خرابی آرامشتو نداره منم عین شما بودم تا پارسال شوک عصبی باعث شده دست چپم لمس میشه دکتر میگه از اعصابه شوهرمم واسش مهم نیست من بلایی سرم بیاد 

خیلیم خوشگل بود ولی کلا ژل و عمل بود🥲حسودیم شد گفتم شایدم واقعا شوهرم همچین قیافه هایی رو دوس داره

یعنی شوهر شما چهره طبیعی زن خودشو با چهره گریم شده مردم مقایسه میکنه؟؟ قیافه ی اون خانم که با یه دستمال مرطوب پاک میشه

ای بابا خواهر مردای همه اینجورهشوهره من تو مجردیش کلاا با زنا و دخترا بوده یعنی بیشترش با زنابعد الا ...

چیکارکنم این اخلاقشو ترک کنه؟

یعنی مرد چشم چرون تاابد چشم چرون میمونه ؟😔

کلا از دیروز تاالان هی فکرم درگیره ک چرا شوهرم‌نگا کرد چرااسنجورشد چرااونجور شد چیکارکنم حداقل من از حساس بودنم دست بکشم

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎
یعنی شوهر شما چهره طبیعی زن خودشو با چهره گریم شده مردم مقایسه میکنه؟؟ قیافه ی اون خانم که با یه دست ...

نمیدونم🥲اگه هم مقایسه میکنه تودلش مقایسه میکنه

تو زندگی بهت ابراز علاقه میکنه ؟تو زندگی زناشویی ازش راضی هستی؟

اره همه چیش خوبه فقط این نگاه کردنش خرابش کرده

زیاااادارایشم به جا تیپم به جانمیدونم والا اون چجور ادمی دوس داره ک مثل اون کنم خودمو بدبختم من بدبخ ...

میدونم اینا تنوع طلبن اتفاقا یه مردتیکه میشناسم تو فامیلمون یه زن داره عین ماه سفید چشم رنگی هیکل رو فرم اما اینقدر این مرد هیزه و چشماش میچرخه