2777
2789

سرم داره می ترکه 

تازه الان کله هاشون رو گذاشتن

کاش آدم یا بچه دار نشه یا اگه شد خدا بهش بچه ی سالم و صالح بده نه مایه ی خفت و آبرو ریزی که عمر  مادر رو تموم میکنن

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خدا به همه بچه ها یه مادر آروم و صبور بده 

بهت حق میدم خسته باشی کلافه باشی پسر منم همچنان داره بازی میکنه دارم بیهوش میشم اما هی با خودم میگم تحمل کن دختر 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خسته نباشی عزیزم

بعضی بچه ها دست خودشون نیست کاراشون و اختلال دارن

خیلی خیلی بزرگ کردنشون سخته ولی خب اونا هم گناهی ندارن

برای اینکه انرژیشون تخلیه بشه میتونین کلاسای ورزشی ثبت نام کنید یا تحت نظر متخصص از دارو کمک بگیرین.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

ناشکری نگن، حتی اگه خیلی خسته میشی حداقل خستگیتو اینجوری به زبون نیاز. 

بچه ای که الان می‌خوابه حتما خواب روزش خراب، نزار تا ظهر بخوابه زودتر بیدارش کن تا شب زودتر بخوابه.‌

چند سالشه؟؟

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

دوست شوهرم فوق تخصص اطفال هست یه قطره داده میگه خواب بچه رو تنظیم می‌کنه اصلا هم ضرر نداره 

ولی من هر شب میگم الان دیگه خودش می‌خوابه شربت ندادم همین الان خدا رو شکر بیهوش شد از خستگی