2777
2789

من گفتم انقدر خوب رفتار کرد باهام اول تا یک هفته تقریبا همش راجب پارتنرم حرف میزدیم

یهو کم کم عوض شد تا بحثمون میشد می‌آورد وسط اسمشو میگفت فکر نکن حالا خیلی خوبی🤕

باید مثل مادرت میشدیو ..... خداااایا من بدبخت پارتنرم ۲ سال تمام التماسم میکرو نمی‌رفتم توی رابطه تا اینکه اون ۲ سال کلی تحقیق کردم که اینکا خانوادش چطورن خودش و خیلی چیزای دیگه قبول کردم 

همین الان داداشم فحشای زشتی می‌داد گفتم خدایی نگاه تربیت پسرت کن گفت نه تربیت تو خیلی خوبه که با پسر مردم حرف میزنی برات گل و انگشتر گرفته😶

وای مامان من همچین شخصیتی نداشت ولی خدایی به ماماناتون نگین ک آخرش اینطوری بشه خیلی اشتباه بزرگی کردم گفتم خود پارتنرم اصرار داشت به مامانم بگم جون قصد جدیه 

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من به مامانم گفته بودم😂

منم فکرشو نمیکردم مامانم اینطوری رفتار کنه 

هفته اول انقدر غیبت کردیم راجبش هفته دوم شمارشو گرفته بود ازم که زنگ بزنه بهش توی ی برگه نوشتم براش خواب بودم اومد بالاسری گفت ۲ روزه چرا اتاقت بهم ریختست شمارشو تیکه تیکه کرد گفت بیاااا بیااااا هر غلطی ک دلت میخواد بکن😶😂

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
ولی مامانم میدونهکلا هیچیو ازش قایم نمیکنم

منم هیچی رو قایم نمیکنم ازش خیر سرم اومدم بهش بگم گند زدم اعصابمو بهم ریخته

من شبش گفتم پسره بهم پیام داده گفته بر امر خیر میخوامت نه بر دوستی

سریع گفت فرداش بیان خواستگاری و سریع ازدواج و .....

الان شوهرم ناراضه😂

میگع حتما بد بودی سریع چاپوندنت به من حالا بیا قسم بخور مادرم عجول خدا زده ای هس    

خدایا شکرت 

اره نباید بگی

بعد یمدت حسادتسون گل میکنه

و اصلا چشم ندارن ببینن یکی به دخترشون علاقه داره و عزت و احترام میذاره بهش

من ازدواجم کردم مامانم اینجوریه همس یه حس بدی میده بهم انگار که تحفه ای نیستی حالا فلانی انقد دوست داره

بجای اینکه خکشحال باشن حسادت میکنن

منم فکرشو نمیکردم مامانم اینطوری رفتار کنه هفته اول انقدر غیبت کردیم راجبش هفته دوم شمارشو گرفته بود ...

عه بابا😂 عادت میکنه تازه اوایل شاید اینجوریه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

من شبش گفتم پسره بهم پیام داده گفته بر امر خیر میخوامت نه بر دوستیسریع گفت فرداش بیان خواستگاری و سر ...

وای دقیقا

مامان من شمارشو گرفت گفت زنگ بزنم تا حداقل ۱ ماه دیگه بیان 

گفتم مامان این بدبخت تو یک ماه چطور همه چیزو فراهم کنه حداقل ۳.۴ ماه گفت باشه 

الان دیگه ول کن نیست هی تیکه میندازه

اره نباید بگیبعد یمدت حسادتسون گل میکنهو اصلا چشم ندارن ببینن یکی به دخترشون علاقه داره و عزت و احتر ...

مامان من میگه بدم میاد خودم اینطوری نبودم دخترم با یه پسر حرف بزنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا خوبه اول ک گفتم خوب رفتار کرد بوسم کرد 

شرایط خونه هم اصلا خوب نیست دوست ندارم دیگه تحمل کنم این زندگی رو

وای دقیقامامان من شمارشو گرفت گفت زنگ بزنم تا حداقل ۱ ماه دیگه بیان گفتم مامان این بدبخت تو یک ماه چ ...

بعدم جالبه مادر من همش الان بد میگه از بدبخت شوهرم همش سرکوفت میزنه منم ریدم بهش امروز

خدایا شکرت 

بعدم جالبه مادر من همش الان بد میگه از بدبخت شوهرم همش سرکوفت میزنه منم ریدم بهش امروز

مامان من خیلی مهربون و خوبه 

ولی ی گیری داره بدش میاد من با یکی حرف بزنم🤦🏻‍♀️باز خوبه خودش شنتی ازدواج کرده بدبخت شده منو ول نمیکنه 

مامان من خیلی مهربون و خوبه ولی ی گیری داره بدش میاد من با یکی حرف بزنم🤦🏻‍♀️باز خوبه خودش شنتی ازد ...

نه مادر من مجردیمو زهرم کرد متهلی ول نمیکنه امروز بد زدم به هیکلش فاتحه کردم دیگه نخواد ما رو بدبخت کنه

خدایا شکرت