یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 عنوان خیلی نامردیه 318 بازدید | 4 پست ۲۱روز الکی الکی تعلیق بود اخطار نارنجی بخاطری تو یه تاپیک گفتم میخای همه استارتر بهت کمک کنیم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺 1404/02/20 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 من قصدم کمک کردن بود نمیدونستم ۲روز تعلیق میشم لال میشذم نمیگفتم دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 چی؟؟ 21روز یا 2 روزبعد چی گفتی خیلی بد نوشتی بخدا ۲۱روز یکی تاپیک زد مشکل داشت منم گفتم میخای کمکمت کنیم نمیدونستم قوانین سایت رو دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 *21روز دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺