2777
2789
عنوان

بالاخره بعد چند ماه فردا طلاقم ثبت میشه (عقدیم) 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا مگه عقلت کنه طرف چهار ماه ولت کرده با احساس و ایروت بازی کردع باید ازش متنفررر باشی

دقیقا این حرفو دوستمم بهم گفت. من عقلم کار نمیکنه انگار امروز 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
خواهراش انقد دخالت میکردن از ترسش نذاشت بفهمن بعد عقد که فهمیدن بهم زدن . ۵ تا خواهر داره تا این سن ...

یعنی بدون خانواده اومدن خواستگاری؟

بدون رضایت خانواده معلومه یه مشکلی داره. چجوری پدرمادرت قبول کردن؟

خدا ازشون نگذرهچندسالتهتو درخواست طلاق دادی یااون؟؟؟اصلا مشکلتون چی بود

من ۲۶ سالمه 

من رفتم وکیل گرفتم بیاد توافقی تموم کنیم 

مشکل بزرگی نداشتیم دنبال بهانه بود . بهانه هاشم این بود که چرا غذا پختی بی نمک شده  چرا خونه رو اومدی جارو نکشیدی 

ببین چه کار خیری کردی که زود شناختیش فقط سز مهریه پدرش رو در بیار تا بفهمه دختر مردم بازیچه اش نیست

توافقی یه مقدار کمی گرفتم. خانوادم راصی نبودن واسه گرفتن مهریه صبر کنم گفتن خودتو خلاص کن 

هنوزم دوسش دارم . زندگیمو به گند کشید . فک نکنم دیگه بتونم ازدواج کنم . کی میاد با دختری که یه بار ع ...

اولا که همچین تفکری نداشته باش..به وقتش خدا همسری که توو سرنوشتت هست و باهاش خوشبخت تر هستی رو سرراهت قرار میده...میتونم صدهزار مثال برات بزنم از خانمایی که یبار طلاق گرفتن و ازدواج مجدد فوق العاده ای داشتن و الان خیلی خوشبختن..پس الکی این افکار پیرزنی رو نداشته باش...دوما این مرد بی غیرت و سمی رو دیگه فراموشش کن چون ارزش دوست داشته شدن رو نداره...همون بمونه خونه پیش خواهراش پسره ی بچه ننه

یعنی بدون خانواده اومدن خواستگاری؟بدون رضایت خانواده معلومه یه مشکلی داره. چجوری پدرمادرت قبول کردن؟

نه بابا خانوادش اومدن خواهر بزرگشم اومد . خواهرای دیگش شهر بودن نیومدن 

اولا که همچین تفکری نداشته باش..به وقتش خدا همسری که توو سرنوشتت هست و باهاش خوشبخت تر هستی رو سرراه ...

ممنون عزیزم بخاطر دلگرمیت

بسپار بخدا،خدا بهترین سرنوشتو برات رقم بزنه واونی که لیاقتتو داره سر راهت قرار بگیره، انرژی منفی بخو ...

حرفات چه ارامبخشه🌷

تو دادگاه باهات صحبت نکرد ،ابراز پشیمونی نمیکرد؟

نه منم اصلا بهش محل نزاشتم. ولی انقد مظلوم شده بود دلم براش کباب شد 🥲