2777
2789

من درد سیاتیک دارم 

نوشته بیست تا ناخون پا و دستتو بگیر و با چسپ پهن سه روز بچسبون تو قسمت درد ران و سه روز بعد کمر 

دردتون تموم میشه 

اخع چه ربطی داره🙄😐😐😐🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اختلال دوقطبی دارم بعد خانواده رفته بودن از این طب سنتی ها مشاوره گرفته بودن گفته بود که زنجبیل بخوره منم به زنجبیل حساسیت داشتم بعد دور از چشم من میریختن تو غذام بدنم یه مدت طولانی مدام کهیر میزد اخرش از دهنم مامانم در رفت

من اختلال دوقطبی دارم بعد خانواده رفته بودن از این طب سنتی ها مشاوره گرفته بودن گفته بود که زنجبیل ب ...

طب سنتی خیلی جاها جواب داده 

ولی بعضی وقتا واقعا خیلی چیزهای غیر باور هم توش داره

فکر کنم همین که گفتی مسخره ترینه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮