2777
2789
عنوان

کسی جدیدا زایمان کرده⁉️

323 بازدید | 48 پست

واقعا هزینش انقدر بالا رفته؟!

زن دایی دوستم یه ماه پیش زایمان سزارین کرده

دوستم مسگفت

مرکز استان بهش گفتن ۱۲۰ با زیر میزی دکتر

مجبور شده رفته بیمارستان دولتی تو شهر کوچک اونجا ۸۰ شده هزینش!

یکی از اقواممونم همین حرفُ میزد 

میگفت میخوام برم همون شهر کوچک زایمان کنم هزینش کمتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا چه خبره با بیمه و بیمارستان دولتی خیلی کمتره زیرمیزی هم همه دکترا نمیگیرن اگرم بگیرن نهایت ...

چی بگم والا

الان این گفت ۸۰

یکی از اقوام همسرمم گفت ۸۰🤔

اون یکی هنوز زایمان نکرده ولی انگار به اونم همینُ گفتن

یعنی هر سه تاشون دروغ میگن

شاید نیمه خصوصی بوده  دولتی همچین اطراف ما نیست   خواهرم بچه سوم سزارینی هست ماهای آخرشه دکترش فقط آرمایش و سونو مینویسه و برای چکاپ میره زیرمیزی هم نگرفته فقط پول ویزیت ازش میگیره ک ویزیت هم با بیمه ۵۰۰ تومن بیشتر نمیشه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید نیمه خصوصی بوده دولتی همچین اطراف ما نیست خواهرم بچه سوم سزارینی هست ماهای آخرشه دکترش فقط آ ...

اونی که ۱۲۰ گفته نمیدونم چی بوده

ولی اون که میگه تو شهر کوچیکه اون دولتیه

شاید نیمه خصوصی بوده دولتی همچین اطراف ما نیست خواهرم بچه سوم سزارینی هست ماهای آخرشه دکترش فقط آ ...

نیمه خصوصی پارسال 15بود هزینه بیمارستان. تخت بغلی من هزینه اش اینقدر شد مال من که بیمه ام قرار داد داشت شد یک تومن کلا

همتا اسم خـودمه♥

بیمارستان دولتی دو سه تومنه نهایتا

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

وقتی سزارین دوم سوم باشه دیگه اجباریهچرا دکترا انقدر بی رحمنالکی زیرمیزی میگیرن

زیرمیزی فقط برای سزارین غیرقانونیه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

چی بگم والاالان این گفت ۸۰یکی از اقوام همسرمم گفت ۸۰🤔اون یکی هنوز زایمان نکرده ولی انگار به اونم هم ...

دروغ میکه من پارسال عرفان سعادت اباد سز کردم شد ۳۰ت دیگه معروفتر از عرفان گاندیه کا خیلی گرونه