2777
2789
عنوان

دوستانی که نیاسینامید برای منافذ استفاده کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 52 پست
تو تاپیک خودم علتش رو گذاشتم که چی میشه اینطوری میشه برو بخون عزیزم

بله عزیزم‌ خوندم حالا شما که تجربه شو داشتید زمانی که رها کردید این اتفاق افتاد ؟ 

در کل پیشنهاد میدید این سرم‌ها رو‌؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم‌ خوندم حالا شما که تجربه شو داشتید زمانی که رها کردید این اتفاق افتاد ؟ در کل پیشنهاد میدی ...

ببین عزیزم اگه بخوام صادقانه بگم خودم از پارسال واااقعا تو یه برزخی گیر کرده بودم ک نمیدونستم چکار کنم. یه حالت وسواس فکری گرفته بودم 

من پوست خوبی داشتم منافذ اطراف بینیم از زمان بلوغم باز بود مشکلی باهاشون نداشتم . و اینم بگم تا پارسال من هیچ روتین پوستی نداشتم

من الان ۳۳ سالمه نسبت به همسن و سالام و حتی اینایی که به پوستشون خیلی میرسن پوست بهتری داشتم.

تا اینکه پارسال من ابله مرغان گرفتم. بعد صورتم ازین رو به اون رو شد. هی میدیدم انگار منافذم باز تر شده صورتم چربتر شده تیره شده بود جای دونه هامونده بود.  رفتم دکتر که بهم اون محصولات رو داد. من استفاده کردم خداییش خیلی هم خوب روم جواب داده بود یهو یه جا یه مطلبی خوندم که اگه اب پوستت کم باشه نیاسینامید چون محلول در ابه ، آب پوستتو میکشه بالا تا خودشو توش،حل کنه بعد به مرور پوستت دهیدراته میشه. و علت منافذ هم دهیدراتگی پوسته. 

خلاصه ترسیدم قطعش کردم و چون دکتر بهم دستور درست مصرفشو نداده بود دیدم ای وای منکه بدتر شدم. دفعه بعد رفتم دکتر بهش گفتم گفت باید زیرش ابرسان بزنی. گفتم اخه میگن اول سرم بعد ابرسان. گفت نه واسه تو برعکسه چون پوستت اصلا اب نداره.

خلاصه من همه چیو رها کردمو رفتم دکتر طب سنتی. اول مزاجمو اصلاح کردم پوستم خود به خود خوب شد . خود به خود منافذش کوچیک شد لکه ها هم رفت. بعد تصمیم گرفتم یه روتین ملایم داشته باشم باز رفتم دکتر. 

بهم شوینده و ابرسان و ضد افتاب داد. نیاسینامید هم از قبل داشتم. یه دوره سه ماهه مصرف کردم وقتی دیدم پوستم جون گرفته دیگه کردمش هفته ای دوبار که پوستم معتادش نشه.

الهی به امید خودت...  
ببین عزیزم اگه بخوام صادقانه بگم خودم از پارسال واااقعا تو یه برزخی گیر کرده بودم ک نمیدونستم چکار ک ...

من چکار کنم 😭😭😭😭 منم منافذ نداشتم اصلا انقدر سر اصلاح پوستم بس که با هر چیزی جوش میزدم چیزای مختلف امتحان کردم الان کلی منافذ داره 

اصلاح مزاج چجوریه غذایی مراعات زیاد داره؟ سخته ؟ 

یه مساله دیگه اینکه تا وقتی روتین نداشتم پوستم خیلی خدب بود از وقنی افتادم تو خط روتین، هر روز یه بلایی سر پوستم میومد و هی جوش میزد

بعداز حالت روتین خارج شدم پوستم درست شد. الان فقط صبح به صبح صورتمو با پن میشورم. 

ابرسان هم فقط وقتی صورتم خشک و کم اب باشه میزنم

اون موقع ک صبح ک شب مقید بودم حتما ابرسان بزنم کل منتفذ صورتم باز شده بود هی چرب میشد. با اینکه ابرسانهایی ک میزدم همشون حالت ژل کرم و سبک و فاقد چربی و غیر کومدون زا بودن. 

مامانم و حتی یکی از خواهرام به عمرشون ضد افتاب و ابرسان نزدن اما کتش میشد عکسشونو بفرستم. خواهرم ۴۵ سالشه پوستش صااااف بدون لک و چروک. 

الهی به امید خودت...  
یه مساله دیگه اینکه تا وقتی روتین نداشتم پوستم خیلی خدب بود از وقنی افتادم تو خط روتین، هر روز یه بل ...

دکتر پوست میرفتید هزینه دارو ها زیاد میشد ؟ 

ببخشید انقد سوال میپرسم 

من چکار کنم 😭😭😭😭 منم منافذ نداشتم اصلا انقدر سر اصلاح پوستم بس که با هر چیزی جوش میزدم چیزای مخت ...

اره واسه من یکم سخت بود. ببین منافذ پوستت اگه ارثی نباشه و بر اثر یه سری چیزای نادرست اتفاق افتاده باشه بعد که اون عوامل حذف بشن اونا هم خوب میشن. 

مثلا من خودم منافذ اطراف بینیم ژنتیکی بود از بلوغ باز شد هیچ کاریش نمیشه کرد حتی نیاسسنامید هم نبستشون. اما بقیه منافذ ک بخاطر شرایطم اتفاق افتاد درست شدن

الهی به امید خودت...  
دکتر پوست میرفتید هزینه دارو ها زیاد میشد ؟ ببخشید انقد سوال میپرسم

بستگی داره عزیزم. من دکتر پوستم نه انچنان داروهای خفن و خارجی میداد و نه داروهای ایرانی ارزون. یه حد وسط میداد

مثلا برند ویتالیر و درمالوگ و نو اکنه و راکوتن. اینا تو برندهای ایرانی خوب و شناخته شده هستن‌.

حدودا دو تومن میشد داروهاش. مثلا ۳۰۰ تومن ابرسان. ۵۰۰ ضد افتاب. ۶۰۰ نیاسینامید و ... 

الهی به امید خودت...  
یه مساله دیگه اینکه تا وقتی روتین نداشتم پوستم خیلی خدب بود از وقنی افتادم تو خط روتین، هر روز یه بل ...

مرسی که تجربیاتت گذاشتی عزیزم🌹❤️

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
ببخشید عزیزم واسه سیاهی دور چشم چیزی سراغ نداری

من دکتر برام سرم دور چشم کافیین  راکوتن نوشت میگفت اگه سیاهی ارثی نباشه این میبره. اما من هنوز نخریدمش. نظرات دیجی کالا رو بخون کمکت میکنه.

ولی خودم دور چشمام قهوه ای بود سودای بدنم بالا بود اصلاح مزاج‌که کردم اون هاله قهوه ای رفت. 

الهی به امید خودت...  
من دکتر برام سرم دور چشم کافیین راکوتن نوشت میگفت اگه سیاهی ارثی نباشه این میبره. اما من هنوز نخرید ...

مرسی عزیزم خیلی ناراحتم کسی ک همه ی ویژگی های مرد زندگیمو داره دور چشاش سیاهه

خودم پذیرفتمشا دوسشم دارم خیلی اصن ب چشمم نمیاد ک بگم دلمو بزنه

ولی از نگاه دوست و فامیل بدم میاد پشت سرش چیزی بگن