ببین عزیزم اگه بخوام صادقانه بگم خودم از پارسال واااقعا تو یه برزخی گیر کرده بودم ک نمیدونستم چکار کنم. یه حالت وسواس فکری گرفته بودم
من پوست خوبی داشتم منافذ اطراف بینیم از زمان بلوغم باز بود مشکلی باهاشون نداشتم . و اینم بگم تا پارسال من هیچ روتین پوستی نداشتم
من الان ۳۳ سالمه نسبت به همسن و سالام و حتی اینایی که به پوستشون خیلی میرسن پوست بهتری داشتم.
تا اینکه پارسال من ابله مرغان گرفتم. بعد صورتم ازین رو به اون رو شد. هی میدیدم انگار منافذم باز تر شده صورتم چربتر شده تیره شده بود جای دونه هامونده بود. رفتم دکتر که بهم اون محصولات رو داد. من استفاده کردم خداییش خیلی هم خوب روم جواب داده بود یهو یه جا یه مطلبی خوندم که اگه اب پوستت کم باشه نیاسینامید چون محلول در ابه ، آب پوستتو میکشه بالا تا خودشو توش،حل کنه بعد به مرور پوستت دهیدراته میشه. و علت منافذ هم دهیدراتگی پوسته.
خلاصه ترسیدم قطعش کردم و چون دکتر بهم دستور درست مصرفشو نداده بود دیدم ای وای منکه بدتر شدم. دفعه بعد رفتم دکتر بهش گفتم گفت باید زیرش ابرسان بزنی. گفتم اخه میگن اول سرم بعد ابرسان. گفت نه واسه تو برعکسه چون پوستت اصلا اب نداره.
خلاصه من همه چیو رها کردمو رفتم دکتر طب سنتی. اول مزاجمو اصلاح کردم پوستم خود به خود خوب شد . خود به خود منافذش کوچیک شد لکه ها هم رفت. بعد تصمیم گرفتم یه روتین ملایم داشته باشم باز رفتم دکتر.
بهم شوینده و ابرسان و ضد افتاب داد. نیاسینامید هم از قبل داشتم. یه دوره سه ماهه مصرف کردم وقتی دیدم پوستم جون گرفته دیگه کردمش هفته ای دوبار که پوستم معتادش نشه.