2777
2789
عنوان

دوستانی که نیاسینامید برای منافذ استفاده کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 52 پست
من سر منافذم وسواس فکری گرفته بودم روز به دوز بدتر میشدیه بار تصمیم گرفتم بهش فکر نکنم اعصابم ک راحت ...

مندقیقاً همینجور شدم ۲۴ ساعته آینه دستمه نمی‌دونم چرا یهو اینطور شد من اصلاً منافذ نداشتم الان ۳ سالمه حدود دو سه ماهه اینجوری شده آخه نگاه می‌کنم می‌بینم گاهی خیلی سوراخ سوراخ درشته

مثلاً دکتر یه پن داده پن چرب رزالیا ظهر که از سر کار میام ضد آفتاب صورتم رو باهاش می‌شورم اما خودم حس می‌کنم خیلی صورتم رو خشک می‌کنه می‌خوابم وقتی بیدار می‌شم ‌بینم خیلی سوراخ‌ها عمیق شده

حالا واقعاً نمی‌دونم از چه راهی وارد شد داروی دکتر یا طب سنتی

مندقیقاً همینجور شدم ۲۴ ساعته آینه دستمه نمی‌دونم چرا یهو اینطور شد من اصلاً منافذ نداشتم الان ۳ سال ...

وسواس فکدی گرفتی.

دکتر بهت نگفت پوستت چیزیش نیست؟

من تا رفتم دکتر گفت کاملا طبیعیه تو حساس شدی. 

عزیزم طب سنتی طب مکمله.

کنار درمان پزشکی اونم استفاده کن ‌هیچ تداخلی ندارن.

ضد افتاب خیلی خوبه ولی من به شخصه با هر ضدافتابی بدتر شدم از وقتی کمتر چیزمیز زدم صورتم بهتر شد. یه فیزیکال دارم هر وقت مجبور بشم فقط میزنم.

لعاب گل ختمی هم خوبه هر روز استفاده کن 

فقط کاسبرگاشو استفاده نکن خارخاری میشی. .یه قاشق گلبرگ دو سه قاشق اب جوش بذار نیم ساعت بمونه لعاب بده بزن صورتت و بیست دقیقه بعد بشور. ابرسان و روشن کننده و قابض منافذه.

الهی به امید خودت...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگی بیدار میشی مببینی عمیق شدن بخاطر اینه که احتمالا صورتت تو خواب چربی بیشتری تولید میکنه 

هرچی صورتتو بیشتر بشوری و خشکتر بشه واسه جبرانش چربی تولید میکنه

روزی دوبار بیشتر نشور

بعدم من با اینکه صورتم مختلط بود دکتر گفت همیشه واسه موست مختلط استفاده نکن. گفت گاهی پن یا ژل ابرسان مناسب انواع مدست استفاده کن ک خشک و اسیب دیده نشه.

برند رزالیا تا حالا نشنیدم نمیدونم چطوره

الهی به امید خودت...  
اینکه میگی بیدار میشی مببینی عمیق شدن بخاطر اینه که احتمالا صورتت تو خواب چربی بیشتری تولید میکنه هر ...

نه اتفاقا دکتر گفت پوستت سوراخ سوراخ شده 

بعدم گفت جنس پوستت بده و سودا زیاد داره نباید خوراکیای سودا زا بخوری 

اره من با اینکه پوستم چربه وقتی با شوینده میشورم حس میکنم خیلی خشک میشه 

ولی خب به دکتر گفتم مرطوب کننده و ابرسان معرفی کن فقط یه کرم داد گفت صبحا بزن بقیه روز که صورتمو میشورم هیچی‌نمیزنم و خودم حس میکنم خشک و کم جونه 

مزاجن هم ک نگم ... یبوست گرفتم بدجور

اما اینم بگم پوستم خیلی خیلی چرب نیست خیلیا رو دیدم پوستشون واقعا چربه سر یکی دو ساغت چرب چربه پوستشون من اینجوری و در این حد نیست 

نه اتفاقا دکتر گفت پوستت سوراخ سوراخ شده بعدم گفت جنس پوستت بده و سودا زیاد داره نباید خوراکیای سودا ...

دقیقا سودا و صفرا بخاطر خشکی باعث میشن منافذ باز بشه

سودابر بخور

یبوست خیلی بده . هر روز انجیر خیس شده و الو بخور 

صبحها خاکشیر ناشتا

شربت سکنجبین

اینا خیلی خوبن 

نگران نباش چون یهویی اینطوری شدی بعد از درمان خوب میشی 

همه صورتها از نزدیک سوراخای ریز داره باید بینی که انتظارت در حد عکسای فیل تر دار و صاف نباشه ک حتی این مرحله توی کره ایا هم ک پوست خیلی خوبی دارن قفله

همه پوستا منافذ دارن اما از بعضیا بزرگتر و قابل دید تره. 

الهی به امید خودت...  
دقیقا سودا و صفرا بخاطر خشکی باعث میشن منافذ باز بشهسودابر بخوریبوست خیلی بده . هر روز انجیر خیس شده ...

ممنون از راهنمایی و دلداریت ببخشید انقد پیام دادم لطف کردی جواب دادی

راستی لطفا اگه پیج طب سنتی خوبی سراغ داری آدرسشو برام بفرست یا اگه شخصی که خودت مراجعه کردی پیج داره آدرسش رو برام بفرست 

و اگه کرم آبرسان با مرطوب کننده بدون چربی خوبی برای پوست چرب یا مختلط سراغ داری معرفی کن برای ساعات عادی روز که صورتم رو با اب میشورم یا از حمام میام بیرون

ممنون از کمکت امیدوارم پوست خودت عالی و‌ هر جور دوست داری بشه

ممنون از راهنمایی و دلداریت ببخشید انقد پیام دادم لطف کردی جواب دادیراستی لطفا اگه پیج طب سنتی خوبی ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم امیدوارم زودتر حالت خوب بشه

دکترمن فقط حضوری ویزیت میکنه اصلا دکترهای طب سنتی باید حضوری ویزیت کنن چون از روی نبض و زبان تشخیص میدن.

پیج خاصی سراغ ندارم گلم یه خانمی بود اسمش دکتر فرشته بود خوب بود اما ادرسش یادم نیست. تو گوگل بزن دکتر فرشته طب سنتی اینستا ببین چیزی بالا میاد یا نه.

من ابرسان راکوتن دارم فعلا. دائم استفادش نمیکنم فقط وقتایی که حس میکنم پوستم خشک و دهیدراتست مصرف میکنم

نواکنه هم خیلی تعریفشو شنیدم اما خودم تجربه ندارم.

با بقیه ابرسانها جوش زدم فقط راکوتن جوش زا نبود واسم. 

الهی به امید خودت...