2777
2789
عنوان

از چند سالگی تون راضی بودید💙

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست

۱۷

شاغل شدم

افراد سمیو از زندگی حذف کردم

همش ورزش میکردم ب ظاهرم میرسیدم

قندمصنوعی و چیپس پفک این چیزارو حذف کردم

دیگ فوهش نمیدادم فقط ادبی شلنگو رو طرف میگرفتم

خیلی از گناهامو ترک کردم

شروع کردم ب نماز خوندن گرفتن چله توسل ب اماما

خیلی از عادتای بدمو مثل شکوندن وسایل تو عصبانیت

آسیب زدن ب خودم ......ترک کردم

شروع کردم ب کتاب خوندن گوش دادن ب پادکست انجام روتین پوستی مو بدن یوگا ساخت عروسک و...

روخودم کارکردم حرف مردم برام مهم نباشه و موفق شدم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه سوال قشنگی پرسیدی 

من بیشتر از تربیت والدینم ناراحتم باعث شدن بهترین سالهای زندگیم هدر بره نه استعدادمو کشف کردن نه باعث شدن برم یه مهارتی به دست بیارم ، دهه ۲۰ زندگیم نصفش توی افسردگی مطلق گذشت ... ولی الان که ۲۷ سالمه کم کم حس میکنم عاقل تر شدم ، زندگی شخصی خودمو دارم و از لحاظ مالی دارم پیشرفت میکنم که این خودش داره گذشته رو برام جبران میکنه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

۱۷شاغل شدمافراد سمیو از زندگی حذف کردمهمش ورزش میکردم ب ظاهرم میرسیدمقندمصنوعی و چیپس پفک این چیزارو ...

در برابر مشکلات صبور شدم

رابطمو با پدرومادرم خوب کردم

با افسردگی جنگیدم وبعد سالها شکستش دادم

تصمیم گرفتم بااکانتای فیک پسرونه دیگ همشهریای دخترمو سرکار نزارم😂🥲

دکور اتاقم شخصیتم طرز لباس پوشیدنم روهم عوض کردم

باید همونجا تواوج خداحافظی میکردم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S