2777
2789
عنوان

پسر18 ماهم غذارو توف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست

به جاش بچه من خوب غذا میخوره ولی حتی یک گرم وزن نگرفت...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا داره دندون درمیاره. یکی اون ته سر سوزن زده بیرون.. ینی از دندونه؟؟؟ اخه چرا نسبت ب بعضی غذاها ا ...

شاید اون غذا ها اذیتش میکنه یا چون دندون درمیاره بهونه میگیره واقعا دندون دراوردن خیلی سخته به نی نی حق بده

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

😭دلم میخاد خودمو داااار بزنم. اینم دو روز بخوره یه هفته نمیخوره

منم همینم بخدا انقدر حرص میخورم همه بچه های هم سن اون تپل این لاغر😔😔

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

چرا؟! قدش چی؟ چند ماهشه

نمیدونم والا قدشو نگرفتم ولی وزنش نمیدونم چرا بالا نمیره 

بخدا همه گروه های غذایی رو بهش میدم و خوب میخوره فقط مرغ نمیخوره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نمیدونم والا قدشو نگرفتم ولی وزنش نمیدونم چرا بالا نمیره بخدا همه گروه های غذایی رو بهش میدم و خوب م ...

اگه استپ وزنی کرده ک ب دکترش بگی راه حل میزاره جلو پات. اگه منظورم مثلا ۲۰۰/۳۰۰ گرم اضافه میکنه فقط ک طبیعیه. بچه ها از ی سنی ب بعد همینجوری وزنشون میره بالت بیشتر قد میشکن. و اینک یه دکتره میگف اگ غذای بچه ها خوبه و وزن نمیگیرن بخاطر ژنتیکه

اگه استپ وزنی کرده ک ب دکترش بگی راه حل میزاره جلو پات. اگه منظورم مثلا ۲۰۰/۳۰۰ گرم اضافه میکنه فقط ...

اره منم لاغر بودم 

دخترعموشم خیلی لاغره

پس نگران نباش. بچه ای ک نخوره و لاغر باشه باید پیگیر بود ک علت این نخوردنه چیه

با خودتون به بچه غذا بده 

شاید تنهاست نمیخوره 

شما جلوش با ولع بخورین خودش میاد پیشتون... 

البته غذا رو بذارین جلوش بازی کنه باهاش این وسط مسطا یواشکی بذارین دهنش... 

یا برنامه کودک بذارین توجهش جلب بشه 

بچه منم تازه چند ماهه که وارد 19 ماهگی شده 

خیلی غذا دادنش سخته یه وقتایی ظرف غذا به دست دنبالش میریم تا حین بازی بهش بدیم

بخدا منم یکماهه روانی شدم همش شیر خودمو میخوره اصلا غذا نمیخوره یعنی شیر خوردن دوساعت طول میکشه ولم نمیکنه تا بلند میشم گریه میکنه

دلم میخواد از شیر بگیرمش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_