2777
2789
عنوان

پسر18 ماهم غذارو توف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارخودش بخوره یه زیراندازپهن کن غذاهای رنگی رنگی باشکلای خوشکل درست کن بزارجلوش بزارخراب کاری کنه ی ...

همین کارو میکنیم والا. فقط نیم ساعت قاشق گرفته بود میریخت زمین اصلا سمت دهنش نمیبرد. خودم گذاشتم دهنش هی توف کرد هی توف کرد

😓درست میشه یعنی؟ این ک داره بدترمیشه. چیزایی ک قبلا دوست داشت رو الان نداره

آره عزیزم درست میشه . فقط ب خودت و کوچولوت اصلن سخت نگیر . منم سر بچه اولم انقد دغدغه های الکی داشتم حرص می‌خوردم ک الان فهمیدم اصلن مهم نبودن تا وقتی ب خودش آسیب نزنه هیچی مهم نیس

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگه مغزیجات دوست داره گردو رو ریز ریز کن با نون پنیر بده ،تخم مرغ آب پز،نیمرو ،حبوبات پخته شده که نف ...

🥲اره حتما گردو پنیر رو ب صبحانش باید اضافه کنم. تخم مرغ اب پزممم ک عمرا نمیخوره🚶🏻‍♀️🙌🏻

😓درست میشه یعنی؟ این ک داره بدترمیشه. چیزایی ک قبلا دوست داشت رو الان نداره

ی تجربه ی  دیگه عزیزم . اصلن ب بچت اصرار نکن برا خوردن برا خودش بخوره . خودت اون غذایی ک دوسندارن رو بخور بعد خودش میاد میگیره ازت .بچه ها همینن چیزی ک ندی رو میخان 

موقعه بازی کردن بهش غذا بده وقتی سر گرمه ببین دندون درنمیاره شاید اذیت شه یه مدت بش آش بده سوپ بهش خوب میشه نگران نباش

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

آره عزیزم درست میشه . فقط ب خودت و کوچولوت اصلن سخت نگیر . منم سر بچه اولم انقد دغدغه های الکی داشتم ...

🥲روزی صدبار ب خودم میگم اینارو. ولی میدونی یهو انگااار مثل بمب میترکم. دقیق ۴۰ دقیقه گریه کرد امروز، یعنی خودم گریشو دراوردما. مثل جانیا میشم😞🤦🏻‍♀️ خدا حفظ کنه بچه هات عزیزم

🥲اره حتما گردو پنیر رو ب صبحانش باید اضافه کنم. تخم مرغ اب پزممم ک عمرا نمیخوره🚶🏻‍♀️🙌🏻

وای منم صبحونه نمیخوره دیونم کرده دو روز میخوره چهاروز نمیخوره 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

موقعه بازی کردن بهش غذا بده وقتی سر گرمه ببین دندون درنمیاره شاید اذیت شه یه مدت بش آش بده سوپ بهش خ ...

چرا داره دندون درمیاره. یکی  اون ته سر سوزن زده بیرون.. ینی از دندونه؟؟؟ اخه چرا نسبت ب بعضی غذاها اینشکلیه

همون گوشت چرخ کرده رو وقتی سرخ کردی خوب پختی ،بزار لا نون تست ی کوچولو پنیر پیتزا بریز روش تو ساندویچ میکر بکن اسنک بده دستش، خوشمزست میخوره ،کوکو ،مرغ سوخاری یا همون شنیسل اینا هم خوشمزست 

🥲روزی صدبار ب خودم میگم اینارو. ولی میدونی یهو انگااار مثل بمب میترکم. دقیق ۴۰ دقیقه گریه کرد امروز ...

حق داری عزیزم . مادری بودن سخت تمرین کار دنیاس . ولی ب این فک کن چشم رو هم بزاری بزرگ میشه