2777
2789

امروز یکی از بستگان استوری گذاشته بود زدم روش یه صفحه سیاه اومد نوشت این داستان در دسترس نیست این یعنی من هاید شدم؟؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

هایلایتاش میاره واست؟ اگه نیاره ینی هایدی

فقط انگار هاید استوری شدم کلا محدودم نکرده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی اون دایره دور رنگی واست میاد ولی باز می‌کنی صفحه مشکی میاد،

ربطی به هاید نداره

باگ اینستاگرامه

برا منم بعضی وقتا اینجوریه

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

هاید جوریه که پست معلوم نیست انگار روش یچیزیه نمی بینی ولی اونی که شما میگی باگه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خخخخخ نه بابا هاید بشی کلا استوری دیده نمیشه انگار که استوری نزاشته

باشه عزیزم ممنون

استوریش نیاره هایلایتشم نمیاره

ممنونم

وقتی اون دایره دور رنگی واست میاد ولی باز می‌کنی صفحه مشکی میاد،ربطی به هاید ندارهباگ اینستاگرامهبرا ...

ممنون