2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیر دختر 😅خاکبرسرت تو کدوم دهات بزرگ شدی که به دختر همسن من میگن پیر دختر؟

چون ۲۰ سالته و هنوز ازدواج نکردی پیردختری عزیزم 

حالا اصلا مهم نیست که تو یه انسانی و ممکنه هزارتا هدف و برنامه داشته باشی فقط مهم اینه که ازدواج کرده باشی 

چقدر بعضیا حال آدمو بهم میزنن...

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

تو فقط به خودت بخند که همیشه میپری به بقیه

جوابی نداری کامنتامو جواب بدی ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

پسر اگه بالای ۴۰ ازدواج نکنه حتما مشکل جنسی داره . دخترم اگه ازدواج نکنه پیر دختر میشه و خاستگار پیر ...

حتما ؟ بازم نمیشه به همه یه نسخه پیچید! چه بسا آقایونی بودن که با کوچیکی و مشکل نعوظ و یه سری مشکلات تو سن کم ازدواج کردن خیلیام مشکل ندارن اما همچنان مجرد... بیاید قبول کنیم بعضی از آدما بهتره هرگز ازدواج نکنن چون بعضیا با ازدواج سازگاری ندارن

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

متاسفانه میتونم بگم با توجه به چیزی که دیدم البته نه در اطرافیان خودم بلکه در عموم مردم اگه کسی تو وضعیتی باشه که شما میگی حالا چه خانم چه آقا تو بیشتر موارد انگ نخواسته شدن رو بهشون میزنن 

درحالی که تو خیلی از موارد من دیدم که خانم بسیار بسیار خواستگار و خواهان داشته و واقعا هیچ موردی به ازدواج ختم نشده حالا به هر دلیلی که من اطلاع ندارم .

یا خیلی از آقایون رو دیدم که خودشون اصلا قصد تشکیل خانواده رو ندارن .

تجربه از اطرافیانم و توصیه ام اینهکه واسه ازدواج فقط و فقط دنبال آدم سالم و پاک از لحاظ روانی باشین ...

تجربه ی ما هم میگه اخلاق و روان سالم شرط الزامیه ولی کافی نیست که میگین فقط و فقط دنبال آدم پاک و سالم باش

پاک و سالمی ک پول نداشته باشه و نتونه زندگی رو اداره کنه یا ظاهرش ب دل نشینه هم آدم رو بدبخت میکنه

چون ۲۰ سالته و هنوز ازدواج نکردی پیردختری عزیزم حالا اصلا مهم نیست که تو یه انسانی و ممکنه هزارتا هد ...

عزیزم خرده مگیر شونصد سال این فرهنگ غلط نسل به نسل چرخیده هنوز هم هستن که جلسه اول پسرای ماست همه چیرو میپسارن دست مادر گرامی و اونا رو جلو میندازن 

من بسیار بسیار با این تفکرات مخالفم ولی چه میشه کرد عوض شدن بعضی چیزا صبر ایوب میخواد

تجربه ی ما هم میگه اخلاق و روان سالم شرط الزامیه ولی کافی نیست که میگین فقط و فقط دنبال آدم پاک و سا ...

دقیقا همه چی به نسبت مناسب باید در وجود هر آدمی باشه 

چه دختر چه پسر 

والا لباس و کفش نیست که بعدش بشه راحت عوض کرد 

اصلا درست نیست👍

احسنت

این همه دختر خانوم و اقا میبینیم

که کوچکترین مشکلی ندارن

و قسمت نشده ازدواج کنن

خانوم مثل دسته گل

حالا یا بخاطر پدر ومادر

یا بخاطر درس

یا بخاطر توقع بالا

و....

ازدواج نکردن

دلیل نمیشه برچسب بزنیم

آقا هستم

پسر اگه بالای ۴۰ ازدواج نکنه حتما مشکل جنسی داره . دخترم اگه ازدواج نکنه پیر دختر میشه و خاستگار پیر ...

شما دهنتو ببندی نمیگن لالی

نظرتم برای خودت نگه دار 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیزم خرده مگیر شونصد سال این فرهنگ غلط نسل به نسل چرخیده هنوز هم هستن که جلسه اول پسرای ماست همه چی ...

بخدا آدم عوقش میگیره حرفاشونو میشنوه تو اگر زندگیت خوبه خب دهنتو ببند به زندگی گل و بلبلت ادامه بده چرا سرت تو زندگی بقیس

یه مشت امل واسه ما میرن بالا منبر 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره