بچه اولم ده ماهشه و تو هفته ده بارداری هم هستم ، دکتر ها گفته باید از شیر بگیری بچه رو .. تا حالا اصلا شیر خشک نخورده دو سه بار آپتامیل گرفتم تا شیش ماهگی ، اصلا لب نمیزد اگه میرفت تو دهنش میریختش بیرون
چیکار کنم ؟ چجوری از شیر بگیرمش ؟ شهر غریب تنهام و شوهرم یا ۶ عصر سرکاره
خرج شو به بقیه چهولی وقتی هنوز نمیتونه به بچه اول چطوری شیر مادر نده و شیشه شیر بده و میگه دست تنها ...
عزیز اینارو باید مادرش اگ به زحمت میوفته بهش بگه نه ما که این بنده خدارو نمیشناسیم وقرار نی براش کاری انجام بدیم غیر اینکه دل یه مادرشیرده باردارو بشکنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرج شو به بقیه چهولی وقتی هنوز نمیتونه به بچه اول چطوری شیر مادر نده و شیشه شیر بده و میگه دست تنها ...
هیچ بچه ایی ناخواسته نیست همه هم الان سواد جلو گیری و دارن بچه های 14 15 ساله هم بلدن این چیزارو کسی که باردارم یشه خودش خواسته بعدم خیلیا میرن شهر غریب کلا زندگی میکنن کاره شوهرشون اونجاست شاید 20 30 سال مجبور بشن اونجا بمونن نمیشه که کلا قید بچه رو بزنن الانم استارتر راهکار میخواد چطوری بچه اول و از شیر بگیره راهکار برای جلوگیری که نخواست