2777
2789
عنوان

بچه اولم ده ماهشه و دوماهه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 78 پست
خرج شو به بقیه چهولی وقتی هنوز نمیتونه به بچه اول چطوری شیر مادر نده و شیشه شیر بده و میگه دست تنها ...

عزیز اینارو باید مادرش  اگ به زحمت میوفته بهش بگه نه ما که این بنده خدارو نمیشناسیم وقرار نی براش کاری انجام بدیم غیر اینکه  دل یه مادرشیرده باردارو بشکنیم 

حالا اگه شهر غریب نبود فرقی می‌کرد مگه تمام زحمات بچه گردن مادره حالا هر شهری باشه

آره حداقلرمادرشوهر یا مادر کمک میکردن  اولی شیر خشک میدادن اسی راحت برای دومی دکتر بره راحت استراحت کنه نه با شکم باردار مواظب اولی هم باشه.

زایمان کردنی یکی حالا بیاد ده روز پیشش بعدش تنها چطوری با اون حال دوتا بچه نگه داری کنه

هی نگین به تو چه به ما چه

بچه اولش گناه داره

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم من ستا ناخواسته پشت سر هم آوردم سومی ورژیم گرفته بودم دختر بشه ۶ ماهه بود رژیمم ولی ۳ ماه گذشت ...

خوب چون مثل شما سومی نیار میگم بهش

وگرنه نه من خرج میدم نه چیزی

شما چقدر اون زمان سختی کشیدی

بابا بخدا بجز اسی اون بچه ها هم گناه دارن 

خرج شو به بقیه چهولی وقتی هنوز نمیتونه به بچه اول چطوری شیر مادر نده و شیشه شیر بده و میگه دست تنها ...

هیچ بچه ایی ناخواسته نیست همه هم الان سواد جلو گیری و دارن بچه های 14 15 ساله هم بلدن این چیزارو کسی که باردارم یشه خودش خواسته بعدم خیلیا میرن شهر غریب کلا زندگی میکنن کاره شوهرشون اونجاست شاید 20 30 سال مجبور بشن اونجا بمونن نمیشه که کلا قید بچه رو بزنن الانم استارتر راهکار میخواد چطوری بچه اول و از شیر بگیره راهکار برای جلوگیری که نخواست 

والا تا دهن باز میکنی یکی میپره وسط چرا بچه آوردی به تو چه آخه خرجشو میدی

لابد ابنها میخوان زایمان کنند و شب بیداریش رو بکشن و خرجش رو بدن!!!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نینی دوس داشتم.‌. می‌خواستم پشت سر هم باشن اختلاف سنشون کم باشه کمتر اذیت شم بعدا.. اولاش سخته البته

خوب مبارک باشه بازم آفرین سقط نکردی

دیگه پس خودت خواستی فرق داره نمیشه ناخواسته ولی سومی چند سال بعد بیار سخته عزیزم

الان هم بگو مادری کسی بیاد یک هفته پیش تون تا به اولی شیر خشک بده یک کمک حالی باشه تا زایمان

جان عزیزم انگار دومی حق این بچه روخورده 🤣🤣 دلم میسوزه واس بچت داشت شیرشو میخورد یهو تلخ شد طفلی

😂😂😂 از وقتی باردارم همش میگه دد دد فک کنم خواهرش داره میاد بعضی وقتا میره تو خودش میگه ده دهههه منتظرشه فک کنم

خوب چون مثل شما سومی نیار میگم بهشوگرنه نه من خرج میدم نه چیزیشما چقدر اون زمان سختی کشیدیبابا بخدا ...

سخت خو هست ولی  من بچهام مستقل بار اومدن  خیلی کاراشونو خودشون انجام میدن وگرنه خرد میشدم 

هیچ بچه ایی ناخواسته نیست همه هم الان سواد جلو گیری و دارن بچه های 14 15 ساله هم بلدن این چیزارو کسی ...

چون سخت شون نباشه میگیم وگرنه می‌تونه ده تا پشت هم بیار 

آره حداقلرمادرشوهر یا مادر کمک میکردن اولی شیر خشک میدادن اسی راحت برای دومی دکتر بره راحت استراحت ...

من تو شهر خودمون یه بچه بغلم یه بچه شکمم رفتم برای زایمان شب قدر بود هیچ کس نبود کمکم کنه هیچ کس جواب تلفن نمی‌داد حتی شوهرمم نبود 

من تو شهر خودمون یه بچه بغلم یه بچه شکمم رفتم برای زایمان شب قدر بود هیچ کس نبود کمکم کنه هیچ کس جوا ...

چه تنها وای چه دردناک

خدا رو شکر گذشته و الان راحتی بهش فکر نکن 

بچه هات بزرگ کن بی خیال