2777
2789
عنوان

بچه اولم ده ماهشه و دوماهه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این الان چه دردی رو از استارتر دوا میکنه؟مطمئنا خدا خواسته بوده معلوم دیگه.مبارکش باشه خدا کمک ...

یه چیزایی هست برای پیشگیری عزیزم 

اینکه تو شهر غریب تک و تنها 

بچه اول هم از شیر مادرش محروم بشه زیاد جالب نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
عزیزم این الان چه دردی رو از استارتر دوا میکنه؟مطمئنا خدا خواسته بوده معلوم دیگه.مبارکش باشه خدا کمک ...

والا تا دهن باز میکنی یکی میپره وسط چرا بچه آوردی به تو چه آخه خرجشو میدی 

نه دیگه ناخواسته آورده وگرنه شهر غریب تنها کی دومی پشت اولی سریع میاره

گفتم من ستا ناخواسته پشت سر هم آوردم 

سومی ورژیم گرفته بودم دختر بشه ۶ ماهه بود رژیمم ولی ۳ ماه گذشت باردار شدم بازم پسر شد 

۳ تا پسر الان دیگه بزرگ شدن بچه پشت سر هم یه سختی هایی داره یه خوبیهایی هم داره 

شما بچت را یهویی که نمیتونی ازشیر بگیری بچه اذیت میشه ولی میتونی بیشتر غذا بدی وکمتر شیر 

واینکه تغذیه خیلی خوبی داشته باشی اگر شیر بخوره اشکال نداره به شرط اینکه تغذیه ات خیلی خوب باشه وآسیب به بدن خودت نرسه اطرافم دیدم تا وقتی زایمان کرده وحتی بعد زایمان شیر میداده به اولی

آمیتیس در سرزمین عجایب

منم بچه م شیرخوار بود دومیو باردارشدم رفتم دکتر گفت لازم نیس ازشیر بگیری ولی به تغذیه ت حسابی برس.

بچه م هم از طعم شیرم بدش نیومد خداروشکر.

البته بارداریم پوچ بود و هفته ۱۴سقط کردم!😥

والا تا دهن باز میکنی یکی میپره وسط چرا بچه آوردی به تو چه آخه خرجشو میدی

خرج شو به بقیه چه

ولی وقتی هنوز نمیتونه به بچه اول چطوری شیر مادر نده و شیشه شیر بده و میگه دست تنها هستم باید بهش گفت سومی نیار

فقط الان نیست ک

مریضی شون تب کردن ها

مراقبت ازشون و....

باید بگی حداقل دیگه پیشگیری سفت و سخت کنه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر