بچه اولم ده ماهشه و تو هفته ده بارداری هم هستم ، دکتر ها گفته باید از شیر بگیری بچه رو .. تا حالا اصلا شیر خشک نخورده دو سه بار آپتامیل گرفتم تا شیش ماهگی ، اصلا لب نمیزد اگه میرفت تو دهنش میریختش بیرون
چیکار کنم ؟ چجوری از شیر بگیرمش ؟ شهر غریب تنهام و شوهرم یا ۶ عصر سرکاره
من ۳۶ سالمه خیلی دلم یه دختر میخواد ولی ۴ بارداری داشتم هر چهارتا پسر دیگه میترسم اقدام کنم
عزیزدلم
اگه دلت دخترمبخواد بروivfتعیین جنسیت
واقعا دختر لازمه
خدا پسراتم چراغ دلت کنه الهی
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات آره همه میگن برو آی وی اف ولی میخوام چند سالی صبر کنم پسر آخرم بزرگتر بشه ۵ سالشه
خب سنت میره بالا عوارض بارداری زیاد میشه
الان برو ببین حداقل شش هفت ماهی پروسه ش طپل میکشه
اینطور نیست امروز بری سریع انجام شه
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺