2777
2789
عنوان

بچه اولم ده ماهشه و دوماهه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 78 پست
زنده باشی خواهش میکنممن۳۲سالمه دوتا بچه دارم اما دوتا دیگه دوست دارم داشته باشم سنم هم داره میره بال ...

من ۳۶ سالمه خیلی دلم یه دختر میخواد ولی  ۴ بارداری داشتم هر چهارتا پسر دیگه میترسم اقدام کنم 

من ۳۶ سالمه خیلی دلم یه دختر میخواد ولی ۴ بارداری داشتم هر چهارتا پسر دیگه میترسم اقدام کنم

عزیزدلم

اگه دلت دخترمبخواد بروivfتعیین جنسیت

واقعا دختر لازمه

خدا پسراتم چراغ دلت کنه الهی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات آره همه میگن برو آی وی اف ولی میخوام چند سالی صبر کنم پسر آخرم بزرگتر بشه ۵ سالشه

خب سنت میره بالا عوارض بارداری زیاد میشه

الان برو ببین حداقل شش هفت ماهی پروسه ش طپل میکشه

اینطور نیست امروز بری سریع انجام شه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺