2777
2789

تقریبا یک سال اونجا بودم. الان یک سالی میشه انصراف دادم. چقدر آرزوی قبولی داشتم ، چقدر زحمت کشیدم ، چقدر سخت بود ازمونش و چقدراز قبولیم خوشحال شدم.

حیف که روح و جسم و همه چیزم پاش رفت.

یک سال سوختم و ساختم ولی اخرش خودمو باختم. 

امروز عکس‌های بچه‌ها رو توی استوری یکیشون دیدم. من که هیچوقت نتونستم باهاشون اوکی بشم ، اما دلم گرفت ، منم میتونستم توی اون جمع باشم. اگه صبر بیشتر بخرج میدادم ، هر چند نایی برام نمونده بود.

دوستان راهنماییم کنید ، چطور فکرشو از سرم بیرون کنم؟

چطور انقدر غصه این مسئله پوچ رو نخورم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین کاملا حست رو درک میکنم 

روی هوش هیجانی ات متمرکز شو 

و برای خودت هدف بذار مطمئن باش از همه شون جلو خواهی زد .

چون دیدم کسایی که هوش بالایی دارن غالبا هوش هیجانی ضعیفی دارن متاسفانه 

تو با این استعداد و با کسب مهارت‌های ارتباطی میتونی یه کار آفرین عالی بشی ... 

نگرش جامعه نسبت ب تیزهوش 

نخبه و رتبه برتر  و اینا اشتباهه

اونی ارزشمنده ک پشتکار داشته باشه آدمی ک پشتکار هم داره دیگه با یه شکست جا نمیزنه ناراحت میشه غصه میخوره ولی پا میشه

منم نمونه بودم خیلی اذیت شدم 

به نظرم ارزش این‌قدر سختی رو نداشت 

هیچی بالاتر از سلامتی و حال خوبت نیست

به جای فکر کردن به این چیزا جایی بمون که حالت خوبه و آرامش داری تو تو هر مدرسه ای میتونی موفق شی 

ببین کاملا حست رو درک میکنم روی هوش هیجانی ات متمرکز شو و برای خودت هدف بذار مطمئن باش از همه شون جل ...

ممنونم که اینقدر قشنگ راهنماییم کردی💗

متاسفانه منم از نظر خودم هوش هیجانی خوبی ندارم ، هر چند خانواده و دوستام خیلی این قضیه رو تایید نمیکنن. نمیدونم چطور باید تقویتش کنم؟ 

یه مشکل دیگه اینه که مدام پیگیر بچه‌ها هستم ، مدام استوری‌ها ، پروفایل‌ها ، کانالها رو چک میکنم. وقتی من اونجا بودم جو مدرسه جالب نبود ، ترس و حسرت اینکه بعد من همه چیز درست شده باشه اذیتم میکنه. کاش صبور‌تر و بیخیال‌تر بودم.

منم نمونه بودم خیلی اذیت شدم به نظرم ارزش این‌قدر سختی رو نداشت هیچی بالاتر از سلامتی و حال خوبت نیس ...

مرسی ازت💗

حرفت رو کاملا قبول دارم ، ولی همزمان حسرت همه‌ی وجودمو گرفته.

من توی اون یک سال نتونستم بهترین ورژن خودم باشم چون تحت فشار روحی شدید بودم ، اما ارزو میکنم ادم دیگه‌ای بودم که میتونستم نتیجه تلاشم برای قبولی رو ببینم و ازش استفاده کنم.

دلایلی که از تیزهوشان اومدید بیرون چی بود؟من از تابستون امسال میخوام ایشالله سخت با دخترم کار کنم تا ...

ورودی دهم نسبت به پایه هفتم ، ظرفیت‌ها کمتره. منم ورودی دهم بودم. توی شهر ما ، ظرفیت پذیرش ۳ نفر بود.

طبیعتا برای متوسطه اول قبولی راحت‌تره.

راستش دلایل زیادی داشتم. نمیخوام ته دل شما رو خالی کنم ، بستگی به شهر و مدرسه هم داره اما من ارزو میکنم کاش به حرف کسایی که بهم هشدار دادن نرم ، گوش میدادم.

ممنونم که اینقدر قشنگ راهنماییم کردی💗متاسفانه منم از نظر خودم هوش هیجانی خوبی ندارم ، هر چند خانواد ...

بعد تو چی باید درست بشه آخه دختر خوب ، آدما همون آدمان ، محیطم همون محیط ، پس غصه شو نخور اگر اونجا میموندی باید خودتو تغییر میدادی

ورودی دهم نسبت به پایه هفتم ، ظرفیت‌ها کمتره. منم ورودی دهم بودم. توی شهر ما ، ظرفیت پذیرش ۳ نفر بود ...

کاش مشکلاتش رو میگفتین.

یکی از دوست های دخترم ،مامانش میگه من اگه تیزهوشان قبول هم بشه نمیذارم بره.چون فشار درسیشون بالاست و جوش استرسه.بعد میخواد بذاره غیرانتفاعی درجه یک شهرمون 

دلایلی که از تیزهوشان اومدید بیرون چی بود؟من از تابستون امسال میخوام ایشالله سخت با دخترم کار کنم تا ...

مسئله اول اینه که بچه‌های تیزهوشان غالبا روی بعد اجتماعی شخصیتشون خیلی کار نمیکنن ، ۲ دسته میشن توی کلاس. یا بسیار بی ادب‌تر از بچه‌های مدارس عادی هستن ، یا اینکه خیلی خشکن و نمیشه باهاشون ارتباط گرفت. حسادت به شدت زیاده ، من حسادت اون بچه‌ها رو هیچ جای دیگه‌ای ندیدم. فشار درسی مدرسه بالاست ، در حدی که بعضی از بچه‌ها مژه ، موی سر ، پوست لب و … رو توی کلاس برای کاهش استرس می‌کندن. من به عنوان فرد جدید ، اونجا رو متفاوت میدیدم و اذیت میشدم. علاوه بر این ، تیزهوشان اعتماد به نفسم رو خیلی تضعیف کرد و توی چرخه باطل خود کم بینی افتاده بودم که کل سال درگیرش بودم.

افت تحصیلی اونم برای منی که دانش اموز ممتاز بودم ، فاجعه بود.

معلم‌ها هیچ توجهی به سلامت روان ما نداشتن. 

و هزاران دلیل دیگه.