2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۸ صبح رفتم بهداشت و الان اومدم خونه 

تو راه فشارم افتاد

دیگه بریدم از بچه داری

دیشبم هیچ نخوابیدم چون مریض بود

تازه یک و نیم ساله س و تقریبا از آب و گل دراومده

آرزوم مرگه

توروخدا زندگیتونو بکنید بچه نیارید آدم نابود میشه به معنای واقعی

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
از ۸ صبح رفتم بهداشت و الان اومدم خونه تو راه فشارم افتاددیگه بریدم از بچه داریدیشبم هیچ نخوابیدم چو ...

عزییییزم نگو این حرفو ،خدا برات حفظش کنه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

منم یک سالو نیمه اقدامم، دیگه حوصله ندارم! وقتی زورم نمیرسه وقتی اختیاری ندارم حرص بخورم که چی بشه!؟

خودش بخواد میده خودشم نگهش میداره

من که دوس دارم یهو دلم درد بگیره بعد وقتی رفتم بیمارستان بگن خانوم شما داری زایمان میکنی  

چون میدونم توی دوران بارداری خیلی استرس و اضطراب میگیرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

از ۸ صبح رفتم بهداشت و الان اومدم خونه تو راه فشارم افتاددیگه بریدم از بچه داریدیشبم هیچ نخوابیدم چو ...

بچه داری واقعا سخته ،واقعا میفهمم چی میگید بچه من بدنیا نیومده ولی بواسطه معلم بودن میدونم چخبره تازه راه بیوفتن تو کوچیکی بدترن بیشتر اذیت میکنن 

منم یک سالو نیمه اقدامم، دیگه حوصله ندارم! وقتی زورم نمیرسه وقتی اختیاری ندارم حرص بخورم که چی بشه!؟ ...

خدا زودتر دامنتو سبز کنه عزیزم ، شما مشکلتون چیه

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
بچه داری واقعا سخته ،واقعا میفهمم چی میگید بچه من بدنیا نیومده ولی بواسطه معلم بودن میدونم چخبره تاز ...

به بچه ۴ ساله آموزش دادم تا کلاس چهارمی پوست معلم میکنن چه برسه به پدرو مادر