سلام به همه خوبین من امروز صبحونه یه دنت زعفرانی با نون لواش خوردم خواستم بدونم دنت تو صبح چاق کننده اس؟؟
اینم بگم من بعد ماه رمضون به صبحونه بی میلم البته این بی دلیل نیست کمتر پیش میاد صبحونه بخورم مثلا جاش کیک و اینا میخورم یا دیروز صبحونه ام یه کیک و ابمیوه بود
نه کیک و ابمیوه صبحانه هست نه دنت و نون لواش!!!!صبحانه باید مقوی باشه و پروتیین فیبر داشته باشهه....نه همش قند باشه !!نیمرو .املت .تخم مرغ ابپز.اتمیل .نان و پنیر و گردو .کرده بادام زمینی .....اینها صبحانه مفیدی هستن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه کیک و ابمیوه صبحانه هست نه دنت و نون لواش!!!!صبحانه باید مقوی باشه و پروتیین فیبر داشته باشهه.... ...
سلام عزیزم میگم که میلم به صبحونه نیست چون زیاد میخورم ولی چند وقت پیش صبحونه ام سفیده تخم مرغ و خرما و نون بود تو یخچال مربای هویچ هست ولی خوب با کره چاق کننده اس