2777
2789
عنوان

حی علی الصلوة

646 بازدید | 59 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

نماز اول وقت و بجماعت ....

مساجد محله واقعا آرامشی دارن هم در ظهر هم غروب... صبح که پر از معنویت هستن .... إن شاءالله از دست ندین. بسم الله 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟؟؟

تاپیکم رو در اکانت دیگم @چرچیلم  بخونید متوجه میشید چقدر اذیت شدیم از دستشون

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

مذهبی نما👍

شما نماسنج داری؟

فضولی؟ب شما چه؟

چرا تو سبک زندگیش دخالت میکنی؟

چرا آزادی رو از مردم میگیرین ؟دوست داره تاپیک بزنه 

دوست نداری تو‌نگاه نکن 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

شما نماسنج داری؟فضولی؟ب شما چه؟چرا تو سبک زندگیش دخالت میکنی؟چرا آزادی رو از مردم میگیرین ؟دوست داره ...

بی دلیل نپر به آدم

برو تاپیکی که براش زدم و ببین چقدر من و دوستامو آزار داده بعد بیا حرف زن

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

خوش به حالت میتونی بری من یا سرکارم یا دانشکاه

بنده در محل کار اقدام به حضور در نماز جماعت هم میکنم. خدا رو شکر در جامعه ما در ادارات و ... این امر مسیر هست

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

شما نماسنج داری؟فضولی؟ب شما چه؟چرا تو سبک زندگیش دخالت میکنی؟چرا آزادی رو از مردم میگیرین ؟دوست داره ...

و من الله التوفیق. 

درود بر شما. من معمولا احترام متقابل رو رعایت میکنم .... 

برخی بدون تحقیق در موردم دچار سوتفاهم یا سوظن شدن.

من احتیاجی ندارم اینجا برخی در موردم فکر کنن من مذهبی هستم یا .... چندان مهم نیست ..... برخی رفتارها در سال ۲۰۲۵ جای عجب و تعجب داره .... شگفتاااااا

اگر سندی نسبت به سوءرفتار بنده گیرتون اومد لطفا با خودمم به اشتراک بزارین .... ببینید مخالفین من اصلا چیزی علیه من دارن؟ اینجا که جز پیام و تاپیک کسی فعل دیگه نمیتونه داشته باشه .... 

بی دلیل نپر به آدمبرو تاپیکی که براش زدم و ببین چقدر من و دوستامو آزار داده بعد بیا حرف زن

صرف تهمت زدن که من تخریب نمیشم. لطفا یه مدرک کاربرپسند از آزار و اذیت اینجا برام بزارین .... 😎🧐☺️☺️

بالاخره خودمم روشن تر میشم☺️☺️

صرف تهمت زدن که من تخریب نمیشم. لطفا یه مدرک کاربرپسند از آزار و اذیت اینجا برام بزارین .... 😎🧐☺️☺ ...

در تاپیکم مدرک و اون همه کاربر که داشتن از اذیت و لایک و ریپلای هاتون و بدتر از همه اذیت کردن یک خانوم باردار میگفتن موجوده میتونید چشاتون رو باز و مشاهده کنید

تاپیکم رو در اکانت دیگم @چرچیلم بخونید متوجه میشید چقدر اذیت شدیم از دستشون

@niniyar‍ 

دو اکانت داشتن مگه تخلف نیست؟ طبق اذعان خودشون ایشون دو اکانت دارن. الانم اومدن تاپیک من و تنش درست میکنن. در پست دیگه هم اشاره داشتن علیه بنده تاپیکی منتشر کردن. تخلف رو تخلف سوار شده .... ممنون میشم رسیدگی کنین.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام