2777
2789

مثلا من همسرم بخاطر مشکل زانودردی که داره دکترش گفته باید حداقل ۱۰ کیلو وزن کم کنه

اونروز خونه خانوادش یه لباس جدید پوشید شکمشو نشون میداد لباسه

بهش گفتم سپهر لاغر کنااا

بعد من با شوهرم این حرفا رو ندارم میدونه به فکرشم میگه چشم لاغر میکنم

بعد خواهرش که کوچیک تر از منه سریع گفت چرا اینجوریی میگی 

داداشم ناراحت میشههه

منم گفتم چرا ناراحت شه میدونه من واسه سلامتیش میگم

اونم گفت اخه به من بگن ناراحت میشم

گفتم عزیزم به تو نگفتم که به سپهر گفتم

اونم حالا هرچی ناراحت میشه خب

با اینکه درکل دختر خوبیه 

این یدونه اخلاقش خیلی عجیبهه هروقت به شوهرم یه چیزی میگم سریع میاد وسط میگه چرا اینجوری میگی به داداشم

شما جای من باشین چیکار میکنین ؟

براش توضیح نمیدم که نگران برادرت هستم بهش میگم دخالت نکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اشتباهی میکنه 

اما تو هم کارت اشتباهه هیچ وقت تاکید می‌کنم هیچ وقت پیش هیچ کس مشکلات شوهرت رو بهش گوشزد نکن حالا هر چقدر هم صمیمی باشید

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

براش توضیح نمیدم که نگران برادرت هستم بهش میگم دخالت نکن

سلام عزیزمم

بابا تورو میشناسم

یبار سر کیک درست کردنت و تولد برادر زادت زن دادشت برنامتو بهم زده بود باهم صحبت کردیم

توهم خیلی منعطف و مهربونیی

عمرا نمیگی اینووو😂

هیچی چه کار میکنم میخندم خواهرشوهرمنم همینه ولی مگه من ۲۴ساعته پیش اونم بذاراینطوری دلش خوش باشه میخواد نشون بده خیلی داداششو دوست داره پسر منم سپهره اضافه وزن داره ده سالشه داشتم فکرمیکردم فردازنش بگه سپهرلاغرکن خواهرنداره ازش دفاع کنه😂😂😂😂

کار اشتباهی میکنه اما تو هم کارت اشتباهه هیچ وقت تاکید می‌کنم هیچ وقت پیش هیچ کس مشکلات شوهرت رو بهش ...

اصلا مشکلاتو نمیگمم

ولی شوخی و کل کل داریم بعضی وقتا

تو همون شوخی ما میپره یهو دفاع میکنه

من باشم پیش خانوادش هیچی نمیگم بهش وقتی دوتایی هستیم میگم که احترامات حفظ بشه چون فجیع تر از این اینکه تو این دعوا شوهرم طرف خواهرشو بگیره😅

اگه حرکت اشتباهی هم همسرم داشت در اولین فرصت دور از چشم همه بهش تذکر میدم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
سلام عزیزممبابا تورو میشناسمیبار سر کیک درست کردنت و تولد برادر زادت زن دادشت برنامتو بهم زده بود با ...

من اصلا برادر ندارم و باهم صحبتی نداشتیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بهترین کار اینه ک جلو خونوادش رعایت کنی… 

نصیحتی گوشزدی هرچی داری خونه خودت انجام بدی . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**