2777
2789
عنوان

کدومو حساب کنم انتی یا سونوی اخر

246 بازدید | 16 پست

طبق سونو انتی 37.5 روزم

طبق سونوی اخر 38.3 روز

دوست دارم زودتر نینیمو دنیا بیارم خسته شدم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

دختر تو حامله شدی خیلی خوشحال شدم برات دعا میکردم قبلا میگفتی دختر میخواستی الان داریش 😍 یادمه خیلی ...

سلام عزیزم 😍

ممنون از محبتت چند ساعت دیگ دخترم دنیا میاد🥰

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم به سلامتی بغل بگیریشمنم نزدیک زایمانمه بیا برای هم دعا کنیم ❤️

ای جووووووونم انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم 

منکه چشام از خواب میسوزه ولی خواب ب چشمام نمیاد

ای جووووووونم انشالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم منکه چشام از خواب میسوزه ولی خواب ب چشمام نمیاد

همچنین صحیح و سالم یغل بگیریش ❤️ نینی منم دخمله

منم از انقباض و درد نمیتونم بخوابم امیدوارم تا صبح جوری بشه زایمان کنم 🥺 

شما سزارینی

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

سلام عزیزم 😍ممنون از محبتت چند ساعت دیگ دخترم دنیا میاد🥰

سلام عزیزم.خوبی

نی نی دنیا اومد؟؟؟؟😍😍😍😍😍

مامان شدنت مبارک باشه عزیزم.الهی که سالم بغلش کنی

منم خیلی دعا کن.دارم میرم دکتر ایزدی اهدایی بگیرم.ان شاءالله.....دعا کن منم مامان شم.خسته شدم بسکه آی وی اف کردم و نشد.حسرت دیدن یه بی بی چک مثبت روی دلم مونده....عزیزم شما هم اهدایی هستین نه؟؟؟؟؟بچه چندمته،چیکار کردی مثبت شدی.اسم داروها قبل از آی یو آی بهم میگی؟

سلام عزیزم، خوبین؟ ما رو بی‌خبر نذار از حال خودت و دختر ماهمون، دعا میکنم به سلامتی در آغوش بگیری نینی جان رو 🥹🥹🥹❤️❤️

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
سلام عزیزم.خوبینی نی دنیا اومد؟؟؟؟😍😍😍😍😍مامان شدنت مبارک باشه عزیزم.الهی که سالم بغلش کنیمنم خیل ...

سلاااااااااام مامان قشنگ انشالله که مامانی الان 😍♥️

ممنون قشنگم دخترم کپ خودمه منم رفتم پیش ایزدی 

انشالله ک مثبتی 

پیام دکتر ایزدی _ دارو هام:

Tab letrozole N=10

از چهارم پریود شبی دو قرص با هم  

Amp HMG 75U N=2

روز ۷ و۹ پریود یکعدد عضلانی

Sachet inofolic N= 30 

از شروع پریود روزی یک عدد

Cap pregnacare N= 1 box

روزی یک عدد

روز یازدهم یا دوازدهم پریود ی سونو گرافی واژینال انجام بدهید و جوابش را برایمان بخونید تا بگوییم کی مطب باشید 

سلام عزیزم، خوبین؟ ما رو بی‌خبر نذار از حال خودت و دختر ماهمون، دعا میکنم به سلامتی در آغوش بگیری نی ...

سلاااااااااام عشقم خوبی ممنونم

دخترم انگار فرشتس 🥹🩷 باورم نمیشه خیلی دوسش دارم خیییلی

سلام عزیزم خوبی نی نی به دنیا اومد؟

اررررره انقده ماهه انقده زندگیمون رو شیرین تر کرده 

خیلی خوشحالم که خدا لطفشو شامل حال منو همسرمم کرد

سلاااااااااام عشقم خوبی ممنونمدخترم انگار فرشتس 🥹🩷 باورم نمیشه خیلی دوسش دارم خیییلی

سلام سلااااممم ای خدااا جااانممم چقدررر منتظر پیامتون بودم 🥹🥹🥹🥹🥹 خدا رو شکر که خوبین، خدا رو شکر که نی‌نی خوبه 🥹🥹🥹 وقت کردین حتما برامون از نینی جان بگو، خیلی خیلی زیاااد مراقب خودتون باشین ❤️❤️❤️

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
سلام سلااااممم ای خدااا جااانممم چقدررر منتظر پیامتون بودم 🥹🥹🥹🥹🥹 خدا رو شکر که خوبین، خدا رو شک ...

فداتشم دخترم کپی خودم شده🥹😍 دختر ارومیه خدارو شکر