2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوردم

900 بازدید | 52 پست

سلام کاندوم پاره شد، همه مایع منی ریخت داخل. روز شانزدهم سیکلم بود. همون لحظه قرص اورژانسی تنسی هفتاد و پنج میلی خوردم و دوازده ساعت دومی و خوردم. از اون شب، هشت روز گذشته اما پریود نشدم. چهار روز دیگه موعد پریود خودمه. همه میگن بعد قرص حداکثر یک هفته بعد باید پریود شد. چرا من نشدم؟ وحشت کردم

قرص یکم عقب جلو میندازه نگران نباش 

من استرس هم بگیرم عقب میندازم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه نترس

نترسم؟ یک هفته اس شبیه افرادی شدم که دکتر جوابشون کرده. دو بچه دارم. دیگه توان سومی و ندارم. بخاطر دیابت سر مرز و چندتا مشکل دیگه، آیودی و قرص جلوگیری نمیشه بخورم.فقط کاندوم که اونم پاره شد و بیچاره ام کرده

نترسم؟ یک هفته اس شبیه افرادی شدم که دکتر جوابشون کرده. دو بچه دارم. دیگه توان سومی و ندارم. بخاطر د ...

عزیزم برای منم چند باری کان دوم پاره شده و فوری قرص اورژانس خوردم ...پریود میشی نگران نباش