2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 52 پست
😐😐😐😐😐😐😐ایودی؟ناموسا؟وای‌نگو منو ترسوندی

معذرت میخام نمیخاستم بترسونمت. بالاخره تمام ابزارهای جلوگیری درصد خطا دارن. مرتب دستگاهت و پیش دکتر چک کن که تکون نخورده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی نشد.چرا

بچه دار نشدم 

تازه جابجا هم شده بود 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اها وای ترسیدم

نه نترس به ندرت پیش میاد 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چجوری کاندوم پاره میشه؟!من تا حالا پیش نیومده برامون ولی با تاپیک تو ترسیدم که پیش بیاد

توی بسته سه دونه کاندوم نازک بود. ما خبر نداشتیم. فک کردیم همه یه مدل هستن. بعد خرابکاری رفتم سر بسته کاندوم ها رو خوندم، نوشته بود سه تا هم نازک قاطی کاندوم ها هست

سلام من ماما هستممیتونم کمکت کنم؟؟

سلام

ببخشید من دوازدهم ماه پیش جلوگیری داشتیم اما مشکوک شدم.دستگاه هم دارم.۲۹ام برج پیش هم پریود شدم.اما چن روزی هس حالت تهوع دارم تا موعد پریود دق میکنم.ممکنه شما بگید امکان بارداری تو این مواقع هس؟

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟