2777
2789

غذاهایی ک تخم مرغ داره برای بار دوم اگ‌گرم بشن سم تولید میکنن

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار یعنی با پختش دو بار

ببین بره تو یخچال دوباره دربیاری بذاری گرم شه میشه سم خالص

ی چیز دیگ بخور . سیب زمینی سرخ کن 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
غذاهایی ک تخم مرغ داره برای بار دوم اگ‌گرم بشن سم تولید میکنن

من اینو درباره قارچ و سیب زمینی هم شنیدم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حال ندارم آشپزی کنم گفتم اگه طوری نیست همونارو گرم کنم بچه هام مریض نشند

دوپیازه درست کن 

سیب زمینی رو ابپز کن بعدپیاز داغ بگیر ادویه بزن و نمک  نعنا و ترخون بزن یکم ب پیازا و 

زیر گازو خاموش کن تلخ نشه 

بعد سیب زمینی رو اضافه کن خوب هم بزن . با پیاز و ترشی و سبزی عالیه

من اینو درباره قارچ و سیب زمینی هم شنیدم

کلا یه سری چیزا دوبار گرم بشن سمی میشه 

تن ماهی هم همینجوره . مثلا میجوشونی باز میکنی میخوری یکمش میمونه اونو گرم کنی میشه ی زهر ۱۰۰ درصد طبیعی

کلا یه سری چیزا دوبار گرم بشن سمی میشه تن ماهی هم همینجوره . مثلا میجوشونی باز میکنی میخوری یکمش میم ...

آره دقیقا 

ولی کلا ما لب به تن ماهی نمی‌زنیم درسته خوشمزه هست اما به شدت مضره اون موقع ها کوچولو بودم مامانم زیاد کنسرو تن ماهی درست میکرد اما بعدش که فهمید خیلی مضره دیگه ترکش داد

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛