2777
2789

واا

ما مشهدیم اصلا قطع نمیشه اصلااااا 

تنها قطعی تو چن ماه اخیر پریروز بود یک ساعت ۱۰ تا ۱۱

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهدیم الان برق قطعه😂😂

مشهدیم الان گوشیم تو شارژه

یه ماشالله بگم چش نزنم

اخه پریروز به یکی گفتم برق های ما قطع نمیشه و یک ساعت قطع شد

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

ما هم هفته ای دو روز برق نداریم 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
کدوم منطقه هستین؟منطقه ما تا هفته پیش دوبار در طول هفتهاز این هفته ۳ بار

دقیق نمیتونم بگم ولی خب طلاب

شما چی؟

برای ما که هرروز میره هفته ی پیش 3ساعت و نیم رفت

امروز فعلا نرفته حالا مشخص نیست

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

وااما مشهدیم اصلا قطع نمیشه اصلااااا تنها قطعی تو چن ماه اخیر پریروز بود یک ساعت ۱۰ تا ۱۱

احتمالا خونتون نزدیک به محلی که از خوش شانسیتون به واسطه همون قطعی ندارید 

برای ما هم هفته ای چند بار قطع میشه ، دو ساعته

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فکر کنم تا چند وقت دیگه نفس کشیدن رو هم سهمیه بندی کننبعد می‌فرمایند داریم به سوی قله های پیشرفت قدم ...

همین الانم اکسیژن نیست جانم

پسر من امسال چند بار به خاطر آلودگی‌هوا بستری شد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ما سمت پیروزی

جالبه

نسبتا بالا حساب میشه که من فک کردم باز شاید پایین شهر رو قطع کنن بالا رو نکنن