2777
2789

من کافی شاپ دارم

منظور کافه بیرون بر

اون طرف خیابون در نزدیکی ما یک کافه دیگه هم هست

به نظرتون برم بهش پیشنهاد بدم روزهایی که برق قطع میشه (۳ روز در هفته ۲ ساعت)  کسایی که میان کافه ما و برق نداریم راهنمایششون کنم کافه رو به رو و به اونم بگم روزهایی که اون برق نداره این کارو بکنه

اینجوری بتونیم همو ساپورت کنیم 

البته من همین الانم این کارو میکنم ولی برم به اونم بگم

اینم بگم تاحالا کافشون نرفتم و نمیدونم چطور آدمی هستش

بگم مشتری گذری و بفرسته پیش ما منم همین کارو میکنم

نظرتون چیه؟ غیر حرفه ای هستش؟

اول یکی دوبار برو ببین اصن چجوریه بعد پیشنهاد بده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باریستاشون که خانومه اما نمیدونم خودشه یا نه

بنظرمن که روزی رسان خداست. ولی این پیشنهاد رو بده البته اگر مثل شما فکر کنن و حسادت و... نداشته باشن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من بودم این کار نمیکردم، به هر حال شما رقیب کاری هستید

از همین که اینجوری فکر کنه ترسیدم نرفتم

اما من فکر کردم توی شرایط سخت اقتصادی خودمون باید هوا همو داشته باشیم اما از برخوردش ترسیدم

بنظرمن که روزی رسان خداست. ولی این پیشنهاد رو بده البته اگر مثل شما فکر کنن و حسادت و... نداشته باشن ...

از همین میترسم که چطور آدمی باشه و دیدش به کسی که باهاش هم صنف هستش چطوری باشه

اره قبول دارم روزی رسان خداست خودمو با همین جمله واقعا آروم میکنم میگم هر چی روزی من باشه میاد 

ولی از اینکه مشتری هارو رد میکنم ناراحت میشم البته گاهی بهشون اونجارو پیشنهاد میدم

از همین میترسم که چطور آدمی باشه و دیدش به کسی که باهاش هم صنف هستش چطوری باشهاره قبول دارم روزی رسا ...

شما دلت پاکه ولی نمیدونیم اون ادم چطوره. اما شانستو امتحان کن فقط یه پیشنهاد همین. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شما دلت پاکه ولی نمیدونیم اون ادم چطوره. اما شانستو امتحان کن فقط یه پیشنهاد همین.

قربونت عزیزمممم

بزار از همسایه ها بپرسم چطور آدمیه اگر گفتن آدم خوبیه بهش میگم

نمیخوام همچین حسی بهش القا بشه چون هدفم فقط کمک به همه اگر اینجوری باشه دوست ندارم

منم از همین میترسم بیخیالش شو ،یا هم ی چند باری باهاش سلام علیک داشته باش ببینی چجور آدمیه بعد اگ خوب بود این حرفو بزن

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است