2777
2789

من به عنوان یه مرد البته درکی از زندگی متاهلی ندارم ولی میدونم خیانت پایه های یه زندگی رو سست میکنه چرا تنوع طلبا زیاد شدن 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به عنوان یه مرد البته درکی از زندگی متاهلی ندارم ولی میدونم خیانت پایه های یه زندگی رو سست میکنه ...

اگه تنوع طلبید هیچ وقت ازدواج نکنید روزگارمو سیاه کرده نه میتونم به ازدواج فکر کنم نه میتونم درست حسابی زندگی کنم

ارزوی مرگ تو دارم بابا... لعنت بهت 

خیلی وقتع این کارو میکنہ؟حس مادرت الان نسبت بھش چیہ تنفر؟

اوهوم مادرم میسوزه و میسازه جایی رو نداریم بریم 

اره خیلی وقته... 

دیروز مکالمه شو شنیدم جیگرم داره کباب میشه 🖤

اگه تنوع طلبید هیچ وقت ازدواج نکنید روزگارمو سیاه کرده نه میتونم به ازدواج فکر کنم نه میتونم درست حس ...

بخدا به عنوان یه مرد شرمنده میشم این هارو میبینم چرا بعضی متاهل ها معنی تعهد رو درک نمیکنن .جدیدا میبینم خیلی آدم های متاهل خیانتشون زیاد تر شد نسبت به مجردا

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اوهوم مادرم میسوزه و میسازه جایی رو نداریم بریم اره خیلی وقته... دیروز مکالمه شو شنیدم جیگرم داره کب ...

اگر تلاشتونو کردین درست نشدہ دیگع ولش کنید اون ۵۰ سالشہ تا خودش نخواد کاری نمیشہ کرد

تو مادرت بخودتون برسید خودتونو سر پا نگہ دارید سعی کن ھوای مامانتو داشتہ باشئ روحیتو حفظ کن با تراپیست مشورت کن

اگر تلاشتونو کردین درست نشدہ دیگع ولش کنید اون ۵۰ سالشہ تا خودش نخواد کاری نمیشہ کردتو مادرت بخودتون ...

هرچقدرم تلاش کنم مامانم افسردگی خفیف گرفته همش با خودش حرف میزنه مخصوصا اینکه خیانتشو هر روز میبینه دیگه... 

هرچقدرم تلاش کنم مامانم افسردگی خفیف گرفته همش با خودش حرف میزنه مخصوصا اینکه خیانتشو هر روز میبینه ...

واقعا ادم متاسف میشہ حقم دارع بندہ ی خدا

دیگہ باید تو ذھنش پدرتو بکشہ دیگہ ببرہ ازش زندگیشو کنع چارہ ایی نیست این طور خودش ذر ذرہ اب میشہ

هیچ مشکلی با مادرتون نداره؟ باید مامانتم بگه منم مثل تو رفتار میکنم ببین میتونی تحمل کنی

یعنی چی هیچ مشکلی؟ 

باهم حرف نمیزنن چی بشه 

مامانم نمیتونه مثل اون کثیف باشه از آب زلال هم پاک تره خداترسه ولی اون.... 

فقط مامانمو میبینم روح و روانش اسیب دیده خودم میریزم🖤