من از سر کار میرسم میپرم تو اسپزخونه و خورشت و برنج و سوپ و ابگوشت و غیره برای شام دخترم میپزم
تا الان غذایی مثل کوکو کتلت عدسی... لوبیا چیتی....غیره ندادم ....لوبیا چیتی هم حس میکنم حتی نفخ گیری بشه بازم شکمش ممکنه تا صبح ناراحت باشه تا بحال ندادم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من سه سالشه تقریبا سه چهار روزه میگه شکمم درد میکنه،اول گفتم شاید بخاطر یبوستشه ولی شکمش کار میکرد از دیشب تا الانم که معذرت میخوام اسهالی شده،تا نوبت بگیرم برا دکتر نگران شدمه بخاطر چیه بنظرتون؟تا ببرمش دکتر دلم واینمیسته
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزم مگه میشه نداد خیلی سخت چرا میگیری بدنش به همه چیز نیاز داره اگر زیادی ب این روال ادامه بدی یدنش ضعیف هم میشه دیدی میگن بچه مریض شه بدنش قوی تر میشه در رمورد غذا هم صدق میکنه بغد تازه لوبیا اینهمه خاصیت پروتیین چرا نمیدییی من پسرم دوسالو ۲ماهشه از یکسالونیم دادم بش عاشقشه