2777
2789
عنوان

وزنم پایین نمیاد

195 بازدید | 14 پست

ی رژیمی گرفتم دفعه ۵/۶ که میگیرم و جواب میده کار به این که اسیب به بدن میزنه ندارم ولی جواب میده و وزن روزی ۸۰۰گرم الی ۱ کیلو پایین میاد و هربار هم جواب میداد. من الان روز ششممه این رژیمو میگیرم این هفته مراسمی دعوتم ولی متاسفانه ۳ روزه الان وزنم رو ی عدد ثابت مونده و پایین نمیاد چرا؟ چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم چی گرفتی رفتی استپ

اسمشو نمیدونم ۶ ماه پیش رفیقم معرفی کرد منم از اون موقع اینو میگیرم چون جواب میده

فقط ی قهوه با ی وعده غذا کم کالری 

هردفعه جواب میداد الان که جایی دعوتم جواب نمیده😩

میشه بگین چه طوریه اگه اینجا نمیشه درخواست بدیم

چه مشکلی داره میگم 

هر روز صبح هر وقت که بیدار شدی ی قهوه میخوری

ولی فقط ی وعده داری پس بمون مثلا ساعت ۵/۶ بخور که دیگه گرسنه نباشی حالا به خودت مربوطه اون ی وعده باید کم کالری باشه مهم نیست چیه ولی نون و برنج نباید همراهش بخوری

میوه و سبزیجاتم همینطور یعنی فقط ی وعده غذا با قهوه البته در طول روز اب زیاد هم باید خورد

چه مشکلی داره میگم هر روز صبح هر وقت که بیدار شدی ی قهوه میخوریولی فقط ی وعده داری پس بمون مثلا ساعت ...

اهان 

پس فکر کنم اگر یه روز دوعده بخوره  بدنت شوک وارد شه بیایی پایین 

کالری کم یعنی چندتا

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

ب این کار چن کیلو دادی؟

دفعه اخر ۴ روز گرفتم ۳ کیلو

البته بعدش هم نمیشه شیرینی و چیپس و اینا خورد بر میگرده وزن یبار همینجوری کل زحماتم هدر رفت😩

اهان پس فکر کنم اگر یه روز دوعده بخوره بدنت شوک وارد شه بیایی پایین کالری کم یعنی چندتا

کاری مصرفی تو روز باید تا ۵۰۰ باشه کمتر بهتر ولی بیشتر نه

اهان پس فکر کنم اگر یه روز دوعده بخوره بدنت شوک وارد شه بیایی پایین کالری کم یعنی چندتا

ولی ی وعده رو حتما بخور من یبار گفتم اگه ی وعده هم نخورم بیشتر میاد پایین اصلا تغیری نکرد حتما اون ی وعده رو باید خورد

ولی ی وعده رو حتما بخور من یبار گفتم اگه ی وعده هم نخورم بیشتر میاد پایین اصلا تغیری نکرد حتما اون ی ...

سخته فقط با۵۰۰ کالری یک وعده خوردن

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

سخته فقط با۵۰۰ کالری یک وعده خوردن

من معمولا طبق چیزی که رو بسته نوشته ۴ /۵ تا ناگت یا فلافل با روغن خیلی کم سرخ میکنم فک کنم ۲۰۰/۳۰۰ کالری میشد دقیق یادم نیست همونو خالی میخورم