به مناسبت تولد امام رضا صلوات هدیه کنین بهشون هر کس هرچندتا فرستاد لطف کنه بگه😍❤️
لطفا دوستاتون رو تگ کنین تا در این ثواب شریک شن❤️🙏
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا