شاید به نظرتون عجیب باشه ولی منو دوستم چند سال پیش جهت مسخره بازی ( ۱۵ / ۱۶ سالمون بود لطفا قضاوت نکنید بچه بودیم ) از یه جایی شماره یه پیشگویی رو پیدا کرده بودیم که الان اصلا خاطرم نیست کی بود ؟ چی بود ؟ خلاصه با چه بدبختی پول براش واریز کردیم و فالمون رو گرفت . درباره ازدواج و دانشگاه و کار و همه چیز گفت . شاید باورتون نشه ولی بعضی هاش برام ۶ ماه تا ۱ سال بعدش اتفاق افتاد . ولی بعصی جاهاش رو هم اشتباه گفته بود مثلا من سر دانشکاه رفتنم خیلی نا امید بودم گفت دانشگاه قبول میشی ولی آزاد ، اما من دولتی خوندم . ( البته من احتمالا سنوات بخورم و پول به دانشگاه پرداخت کنم _ شاید از این جهت درست باشه )
ولی یه اتفاق خیلی مهم دیگه هم پیش بینی کرد که اتفاق افتاد مابقی مونده هنوز .
لطفا هم شماره و اینا نخواین ازم چون برای خیلی سال پیشه اصلا اگه برای الان هم بود زیر بار چنین معصیتی نمی رفتم .
بچه بودم اون موقع و شاید اگه عقل الانم بود هرگز اینکار رو نمی کردم چون واقعا اتفاق های مهم رو میدونم نتیجه اش چی میشه . بعضی جاها هم شکست هست همیشه موفقیت نیست . پس وقتی یه اتفاقی می افته یاد حرف های اون خانم می افتم و مثلا متوجه میشم در نهایت این اتفاق برام خوبه یا بد . خیلی جاها هم اون اتفاق برام بده . و من این رو از قبل می دونم .
نمی دونم تونستم منظورم رو درست برسونم یا نه .