2777
2789

شاید به نظرتون عجیب باشه ولی منو دوستم چند سال پیش جهت مسخره بازی ( ۱۵ / ۱۶ سالمون بود لطفا قضاوت نکنید بچه بودیم ) از یه جایی شماره یه پیشگویی رو پیدا کرده بودیم که الان اصلا خاطرم نیست کی بود ؟ چی بود ؟ خلاصه با چه بدبختی پول براش واریز کردیم و فالمون رو گرفت . درباره ازدواج و دانشگاه و کار و همه چیز گفت . شاید باورتون نشه ولی بعضی هاش برام ۶ ماه تا ۱ سال بعدش اتفاق افتاد . ولی بعصی جاهاش رو هم اشتباه گفته بود مثلا من سر دانشکاه رفتنم خیلی نا امید بودم گفت دانشگاه قبول میشی ولی آزاد ، اما من دولتی خوندم . ( البته من احتمالا سنوات بخورم و پول به دانشگاه پرداخت کنم _ شاید از این جهت درست باشه ) 

ولی یه اتفاق خیلی مهم دیگه هم پیش بینی کرد که اتفاق افتاد مابقی مونده هنوز . 

لطفا هم شماره و اینا نخواین ازم چون برای خیلی سال پیشه اصلا اگه برای الان هم بود زیر بار چنین معصیتی نمی رفتم .

بچه بودم اون موقع و شاید اگه عقل الانم بود هرگز اینکار رو نمی کردم چون واقعا اتفاق های مهم رو میدونم نتیجه اش چی میشه . بعضی جاها هم شکست هست همیشه موفقیت نیست . پس وقتی یه اتفاقی می افته یاد حرف های اون خانم می افتم و مثلا متوجه میشم در نهایت این اتفاق برام خوبه یا بد . خیلی جاها هم اون اتفاق برام بده . و من این رو از قبل می دونم .

نمی دونم تونستم منظورم رو درست برسونم یا نه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مو.کل داشته باشه آره میتونه دقیق بگه تا چند سال هم درست بگه ولی معمولیا تا چند ماه رو درست میگن تا حدودی. انرژی مثبت و اراده‌ی قوی خودت بوده به دانشگاه خوب رسیدی. موفق باشی.

هیچکس از آینده خبر نداره هیچکساصلا اعتقاد ندارم

خوشم میاد طرف میاد میگ فااال گرفتم هرچی گفته اتفاق افتاده بعد ی سری میگن هیچ کس خبر تدارع از اینده و ب این چیزا اعتقاد ندارم

اتفاقا منم چن بار فاال گرفتم هرچی گفتن شده

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️