2777
2789
عنوان

به نظرتون من حق دارم به طلاق فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 57 پست
من همین کارها رو میکنم ولی سکوت نمیکنم. میکشونم یه گوشه و میزنم تو دهنش و میگم آخرین عسل خوردنت باشه ...

یروزی چنان تو سرت بزنه و بگه بهت چرا همه به تو دست درازی می‌کنند. چرا به خواهرم نمی‌کنند. اونروز فلانی سیلی زدی. حالا سپره به باسنت دست زده. کرم از خودته. تو داری عشوه میای. خواهرانه میگم شاید تو فکر کنی جذابه و تو چشم شوهرت میای که بگی من خاطر خواه دارم، ولی از چشمش میفتی. یکبار دوبار شو بگی دفعه سوم خودت مقصری. 

حال‌ام همه بهت میگن دنبالش نگیر. 

هرجور بگی چندوقت دیگه علیه خودت میشه با توهم تا خطایی سر زد همین کار میکنه. میگه حتما باید دعواش کنم بزنمش. 

اگه هم میخوای کار خودتو بکنی ما همه الکی وقت گذاشتیم. 

دی تت‌ بخاطر زندگیش و دوست داشتنت بود که آبروریزی نکرد. بیا بهت بگم چی میشد اگه واکنش نشون میداد. مث ...

درسته عزیزم تما حرفاتون منطقیه 

فقط به من راهکار بدید این حس بدو فراموش کنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یروزی چنان تو سرت بزنه و بگه بهت چرا همه به تو دست درازی می‌کنند. چرا به خواهرم نمی‌کنند. اونروز فلا ...

اون ریپلای دوستمون بود که گفتن کسی ابراز علاقه کرده 

من اولین بار بود این مشکل واسم پیش میومد و تنها کاری ک تونستم بکنم اون لحظه اینکه پناه ببرم پیش شوهرم 

یروزی چنان تو سرت بزنه و بگه بهت چرا همه به تو دست درازی می‌کنند. چرا به خواهرم نمی‌کنند. اونروز فلا ...

آدم به آدم داره عزیزم.

ایشون هم شوهرشو میشناخته که سریع به شوهرت گفته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اون ریپلای دوستمون بود که گفتن کسی ابراز علاقه کرده من اولین بار بود این مشکل واسم پیش میومد و تنها ...

شما کارت طبیعی بود عزیزم. خودتو اذیت نکن. همسرت هم کار بدی نکرده. البته بازم میگم دلخوریت تا حدی طبیعیه ولی بزرگش نکن و به خودت زمان بده تا آروم‌تر بشی.

درسته عزیزم تما حرفاتون منطقیه فقط به من راهکار بدید این حس بدو فراموش کنم 😭

هیچی بهش فکر نکن. برو پیش شوهرت مثل قبل. بگو شایدم بالشت بوده آقا اصلا دست زده بگو پتوش بهم برخورده. 

عذاب وجدانت کم میشه. بعدم تو چرا شرمنده ای اگه واقعا دست زده اون باید شرمنده باشه. تو تو موقعیتش قرار گرفتی و نمیدونی واقعا اینجوری اتفاق افتاده یا نه. زندگی بخودت و شوهرت زهر نکن. اوایل عروسی خوش بگذرونی خاطره میشه براتون

اون مرده اگر واقعا از قصد این کارو‌کرده بود متوجه شد که من رفتم به شوهرم‌گفتم و رفتارای فرداش که انجام دادم متوجه شد که ساکت نمیمونم اگر سکوت میکردم شاید به خودش اجازه میداد بیشتر پیشروی کنه و فکر کنه من خوشم اومده 

بنظرم ساکت نموندم بهترین کار بود اون لحظه 

هیچی بهش فکر نکن. برو پیش شوهرت مثل قبل. بگو شایدم بالشت بوده آقا اصلا دست زده بگو پتوش بهم برخورده. ...

۱۰ساله ازدواج کردیم عزیزم اوایل نیست من بچه هم دارم شوهرم شناخت روم داره که من نه اهل عشوه ام نه شخصیتم این مدلیه که اجازه بدم کسی نزدیکم شه

اون مرده اگر واقعا از قصد این کارو‌کرده بود متوجه شد که من رفتم به شوهرم‌گفتم و رفتارای فرداش که انج ...

بنظرم واکنش نشون نمیدادی اون متوحه میشد که تو تمایلی نداری بهش فقط اخم نگاه میکردی. هرجور میدونی عزیزم. 

ولی واقعا طرز فکرت خیلی برام عجیب و متفاوت بود.

خیلی عجیب!

چطور به ذهنت رسید که به این دلیل موضوع رو به شوهرم گفتم تا بگم خاطرخواه دارم؟

اون خاطرخواهه؟ بی‌ناموسی که دوست همسرته و به زن متأهل نظر داره؟ آدم حالت تهوع میگیره. والا فخرفروشی نداره. خاطرخواه‌هامو توی دانشکده وقتی مجرد بودم، خودش دیده. منو هم میشناسه، نیازی هم به این ترفندها و اداهای ضعیف ندارم. یه لحظه زدم روی کاربری شما ببینم آقا هستی یا خانم. انقدر برام عجیب بود حرفت.

به همسرم موضوع رو گفتم، چون باید میدونست. و چون همه چیزو بهش میگم. کامل. و مهمتر از همه به این خاطر که باید اون رابطه قطع میشد و اگه نمی‌دونست، رابطه ادامه پیدا میکرد. من کوچیک‌ترین چیز زندگی‌مو تا خود این لحظه ازش پنهون نکردم.

من اشتباه ریپلای زدم فکر کردم اس دوباره گفته به شوهرش گفته ببخشید

هوف یه لحظه فکر کردم نکنه مردی و خانم نیستی.

ولی ببین واقعا روابط زناشویی متفاوته. بعضیا شوهرهاشون حساسن، منطقی نیستن، بی‌جنبه‌ان، شکاکن، شاید به این دلیله که پنهون میکنن و...