2777
2789
عنوان

به نظرتون من حق دارم به طلاق فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 57 پست

حالا بگذار رفیق شوهرت بیاد بگه چیشده که ببینی اونم زنش همین حسو داشته بعد قضاوت کن. بعدم وقتی رو پاش بند نیست اختیار عقلشم نداره دیگه. میبینه از زنش کمتره، اینجوری خودش تخلیه میکنه. اینقدر دنبالش نکش بنظرم که شوهرت کلا قیدتفریح باهاتون بزنه. اتفاقا منطقی عمل کرده شوهرت. خوشحال باش تو زندگیتم اگر اشتباهی ازت دید منطقی عمل میکنه و صبوره. بازم میگم چون ممکنه اشتباه کرده باشی

شاید پتو خورده بهت یا اشتباهی شدهچقدر زود عکس العمل نشون میدی طرف خودش زن داره شما هم شوهر انقدر اوس ...

من گفتم ممکنه یک درصد اشتباه کرده بوده باشم 

اما فرق لمس شدن با برخورد دست رو متوجه میشم 

دستش کشیدددددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بزرگش نکردی و واکنشت کاملا طبیعی بود.با آدم هرزه اونم کسی که زنش کنارشه، نمیشه عادی رفتار ک ...

ببین شما نمیدونی الان کی‌ها دارن نوشته‌تو میخونن. چه مدلی هستن، توی فکرشون چی میگذره و ...

خیلی از خانمها فکر میکنن اگه بهشون تعرض بشه، آبروی اونا میره. یکی مثل من این فکرو نمیکنه. آبروی آدم خطاکار میره.

واکنشت طبیعی بود. ناراحتی و دلخوریت از همسرت هم تا حدی طبیعیه ولی زیاد بزرگش نکن. حس میکنم باورش نمیشده که واقعا این کارو کرده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
میخواستی تو مستی شدید طرف چی بگه؟! بعد دعوا می‌شد جر میدان همدیگرو یکی میزد یکی رو در بهترین حالت نا ...

نمیدونم شاید برای بقیه چیز خاصی نباشه که یکی بهش دست درازی کنه😭اما من دارم میمیرم 

اصلا دلمم جر و‌ دعوا نمیخاست فقط گفتم بریم از اونجا 

من گفتم ممکنه یک درصد اشتباه کرده بوده باشم اما فرق لمس شدن با برخورد دست رو متوجه میشم دستش کشیدددد ...

عزیزم میگی شوهرت واکنش نشون نده که توقع نداشتی جکی جان بشه بیفته طرفو بزنه و لت و پارش کنه. شوهرت صبر کرده هی گفته نهار بخوریم وایسیم تا صبح. که ببینه این یارو کار دیگه میکنه که شرفسو ببره. چرا فکر میکنی غیرت نکشیده. خیلی بزرگش کردی. 

نمیدونم شاید برای بقیه چیز خاصی نباشه که یکی بهش دست درازی کنه😭اما من دارم میمیرم اصلا دلمم جر و‌ د ...

این حرفت برا بقیه چیزی نباشه واقعا آدم را ناراحت میکنه. 

شری که تو گفتن بعضی حرفا هست بیشتر از نگفتنش نه وقتی میدونی جرات نداره طرفت دیگه تکرارش کنه. کیه از دست درازی خوشش بیاد. واقعا که

عزیزم میگی شوهرت واکنش نشون نده که توقع نداشتی جکی جان بشه بیفته طرفو بزنه و لت و پارش کنه. شوهرت صب ...

واقعا فرداش هیچ کاری نکرد رفتار بدی نکرد اصلا تا قبل اونم هیچ‌کاری نکرده بود و رفتار بدی نداشت  حتی من جوری رفتار کردم ک جرات حرف زدن باهامم نداشت و یجورایی خودشو جمع و‌جور کرد 

این حرفت برا بقیه چیزی نباشه واقعا آدم را ناراحت میکنه. شری که تو گفتن بعضی حرفا هست بیشتر از نگفتنش ...

منظورم اینه ک دیدم خیلیا سکوت کردن و چیزی نگفتن و از ابرو و شوهر ترسیدن اما واسه من خیلی سنگین بود این حرکت 

قصد توهین به کسی و نداشتم 

واقعا فرداش هیچ کاری نکرد رفتار بدی نکرد اصلا تا قبل اونم هیچ‌کاری نکرده بود و رفتار بدی نداشت حتی ...

دور اینا رو خط بکش عزیزم‌. همه‌شون رو. نه فقط این آقا رو.

طفلک خانمش.

دیگه هم غصه نخور.

به طلاق هم فکر نکن.

باید یه مدت بگذره تا آروم شی. ولی خیلی هم در ذهنت بزرگش نکن.

نمیدونم شاید برای بقیه چیز خاصی نباشه که یکی بهش دست درازی کنه😭اما من دارم میمیرم اصلا دلمم جر و‌ د ...

اتفاقا بهترین حرفو زدی که گفتی بریم. باید سریع اونجا رو ترک میکردین.

دیگه بهش فکر نکن و آروم باش عزیزم.

این حرفت برا بقیه چیزی نباشه واقعا آدم را ناراحت میکنه. شری که تو گفتن بعضی حرفا هست بیشتر از نگفتنش ...

اره منم ناراحت شدم از حرفش ولی چیزی نگفتم

ایشون فقط فکر خودشه

مثلا دلش میخواست نصف شب میگه بریم شوهره فقط بگه چشم و بره!برای طرف هم قیافه بگیره و بره!

یا الان به من این حرف و میزنه متوجه نیس چه حرف زشتی میزنه حال خودش مهمه!!!!

نصف قتل ها و دعواهای شدید تو همین مستی ها و بخاطر همین رفتارهای بچگونه و بی فکریاس ، فقط کافیه قبلش عمیق فکر کنی به نتیجه میرسی سکوت و فاصله گرفتن بهترین کاره تو اون شرایط

دور اینا رو خط بکش عزیزم‌. همه‌شون رو. نه فقط این آقا رو.طفلک خانمش.دیگه هم غصه نخور.به طلاق هم فکر ...

نمیتونم تو روی شوهرمم نگاه کنم 

خیلی این چند روز با ملایمت باهام رفتار کرده و یجورایی خودشو مقصر میدونه اما من هیچی نگفتم بهش که چرا برخوردی نکردی و اصلا نمیتونم راجع بهش حرفی بزنم 

ولی سرسنگینم باهاش ازش خیلی دلخورم 

میگم اینی ک نمیتونه از من دفاع کنه به چه دردم‌میخپره😭

اره منم ناراحت شدم از حرفش ولی چیزی نگفتمایشون فقط فکر خودشهمثلا دلش میخواست نصف شب میگه بریم شوهره ...

عزیز دلم استارتر دعوا نمی‌خواسته که، گفته ترک کنیم اون محیطو.

آدم با اون حالش چه لزومی داره توی اون چادر کوفتی بخوابه تا صبح و گریه کنه؟

ترک کردن اونجا بهترین کار بود.

استارتر ان شا الله خوشبخت بشی. خدا اهم شکر کن شوهر منطقی گیرت اومده که حرکات رفتار آنالیز میکنه بعد واکنش نشون میده. جوشی نیست. بعد تو به طلاق فکر کردی؟ 

میدونی چقدر زن هستند به شوهره میگن شوهره یه دعوا و خونریزی میکنه بعد اول زندگی خدا نکرده شوهره راهی دادگاه پاسگاه و دیه هست. خواهرانه میگم یچیزایی مرد بشنوه خون جلو چشمش میگیره هیچی به ذهنش نمیرسه باعت دردسر میشه. تو گفتن  حرفات و خیلی خیلی چیزا مراعات کن. آبروی تو نمیره ولی دهن مردم بازه. زندگی اون زنه می‌پاشد. یکی دیگه آواره میشد. بگذار تو اون کسی که زنشو آواره میکنه نباشی. اگه چنین کاری کرده خودش جواب میگیره.